Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 6 zeta i 0 hevocka

solidarnosc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobilem juz 6 zet i do tej pory ani jednego havocka macie moze jakis sposob przy ktorym mhmh czesciej wchodza bo ja juz nie mam zdrowia i nerwow do tej gry.. z gory thx daje +

Opublikowano

Nie ma żadnego buga na havoki.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

to nie graj w nia i bedzie zero problemow:) nie ma innego sposobu na twoj problem havoce sa losowe

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Nie ma sposobów za havoki.Prawie zawsze za pierwszą zete jest havok.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

bez lf4 graj oraz bez jakichś super rzeczy.

Na ug było kiedys , ze granie bez lf4 zwiększa o mały procent szanse na havoca (oczywiscie nic nie gwarantuje).

Jednak pamiętaj , że nia ma sposobu , że zrobisz cos konkretnego i na `100% havoc.

Opublikowano

0 havok'ów z 6 zet? Wtf?! Powinien być co najmniej jeden z pierwszej, a nawet dwa lub trzy o.O

Musisz mieć jakiegoś buga. Sposobu żadnego nie ma. Używasz bota, czy sam robisz?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

0 havok'ów z 6 zet? Wtf?! Powinien być co najmniej jeden z pierwszej, a nawet dwa lub trzy o.O

Musisz mieć jakiegoś buga. Sposobu żadnego nie ma. Używasz bota, czy sam robisz?

sam
Opublikowano

Mam kolege któremu z pierwszej zety nie wypadł havoc , chociaz wszystkim wypada.

Opublikowano

Według mnie powinieneś napisać do supportu jeżeli nie bociłeś, może oni cuś poradzą.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...