Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić kupić konto czy od nowa

kierwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam przedstawię wam konto które mam okazję nabyć[jedynie/aż] za 50zł

500mln PD 4.5mln poważki 8 irków 0 poziom ulepszenia 0 formacji leonov, pet 9 lvl kamikadze 3lvl zbieracz 3 lvl 1 havoc wraz z kbot gg na rok od zakupu konta serwer pl1 bez premium i jeszcze konto raz banowane

bądz założyć konto premium na 2 miechy i kupic kbota bez gg i bocic, ale to już chyba na pl3

wiec co Wy o tym sądzicie...

Opublikowano

Ja bym wolał trochę poczekać i mieć swoje konto do tego byś nie miał żadnego bana

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1. Kbot GG jest forewa , jak na rok ?

2. Za 50zl to ci sie oplaca nawet. osobiscie wole swoje wybocic , ale wybor twoj.

Opublikowano

ja bym

brał bez żadnego myślenia, kupić, przenieść lickę i opylić za 60 zł będziesz 10zł i licke do przodu :D

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Kupno konta to zawsze ryzyko a to co piszesz to nie jakaś rewelka - lepiej mieć wybocone własne. Może opłaca się zabrać KBota GG i przenieść licencję na inne konto i z tego co pamiętam był na 10 czy więcej lat a więc powinno zostać więcej. Normalnie KBot GG kosztuje jakieś 60 zł a u "naszych" handlarzy ponad 100 zł dolicz jeszcze koszty przeniesienia licencji.

Opublikowano

Kupno konta to zawsze ryzyko a to co piszesz to nie jakaś rewelka - lepiej mieć wybocone własne. Może opłaca się zabrać KBota GG i przenieść licencję na inne konto i z tego co pamiętam był na 10 czy więcej lat a więc powinno zostać więcej. Normalnie KBot GG kosztuje jakieś 60 zł a u "naszych" handlarzy ponad 100 zł dolicz jeszcze koszty przeniesienia licencji.

Może chodzi ziomkowi o to, że po roku od zakupu konta, zabiera licencje...

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Może chodzi ziomkowi o to, że po roku od zakupu konta, zabiera licencje...

pierwszy geniusz:) + leci za spostrzegawczość:>

Opublikowano

podejżana cena WARNING !!!

Cena normalna, nie wiem o co Ci chodzi.Takie konta po tyle chodzą.

Opublikowano

mam taką cenę po znajomości a koleś ma 10 licencji do kbota z gg wiec zaoferowal mi, że jak kupie to na rok dostanę ale musze wydać 75zł bo wliczam premke

Opublikowano

mam taką cenę po znajomości a koleś ma 10 licencji do kbota z gg wiec zaoferowal mi, że jak kupie to na rok dostanę ale musze wydać 75zł bo wliczam premke

Ja na twoim miejscu bym brał.Ale lepiej premke zrób ze znajomych, i kup vps, to takie coś, gdzie Ci boty latają 24/7 bez przerwy.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym brał.Ale lepiej premke zrób ze znajomych, i kup vps, to takie coś, gdzie Ci boty latają 24/7 bez przerwy.

26 znajomych zaproszonych wiec nici z premki;/

Opublikowano

Ja bym wolał trochę poczekać i mieć swoje konto do tego byś nie miał żadnego bana

To że konto ma bana to nic,przecież te durnie teraz banuja odrazu bez żadnych ostrzeżeni :unsure:

Ja bym śmiało brał i bocił dalej ja przykazanie nakazuje

"Bocie a Będzie Wam Dane"

Nie zapominaj że to tylko Gra i na dodatek juz zepsuta gra, przez pazerności na kase oni tylko sie patrzą jak sie nachapać. -.-

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Kup stare FE, openstealta i zbieraj palladium po dwóch min. dwóch miesiącach apis, zeus full havoc i pare lf-4. Moim zdaniem bardzie się to opłaca niż bocić nowe konto na alienach.

Opublikowano

Wg mnie powinieneś sam kupić bota i sam wyrobić konto. Tak wiesz na czym stoisz,a np na tamtym może Cię oszukać bądź szybko dostaniesz bananka

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja myślę że konto opłaca się kupić ale:

1.Ten Pan/Pani na 100% jest zapisane na nk.pl czy na bigpoint.pl więc będzie miało w kazdej chwili dostęp na konto.Nieraz słyszałem o takich rzeczach

2.Wolał bym robić od początku ale nie opłaca się bocić na palladium bo strasznie dużo osób tam boci bo open jest tani.I jeszcze na pl3 gdzie zuo ciągle lata 24/7

3.Osobiście rzucił bym tą grę i się przeniósł na coś innego typu Wot albo przestał grać na komputerze gdzie psuje to psychikę ludzką:)

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Wg mnie powinieneś sam kupić bota i sam wyrobić konto. Tak wiesz na czym stoisz,a np na tamtym może Cię oszukać bądź szybko dostaniesz bananka

weź pod uwagę, że świeże konta nie dostają 2banów przed permem, ale od razu perma...

Opublikowano

weź pod uwagę, że świeże konta nie dostają 2banów przed permem, ale od razu perma...

Mi chodzi o to, że np przy kolejnej fali banów ów konto może być zablokowane.

Lepiej samemu wybocić i wiedzieć na czym się stoi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...