Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting Mineserv

CreeperMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A spróbuj przez agresivecraft.mineserv.eu :) Polecam też poradnik w moim profilu tam piszę jak zdobyć lepsze ip :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Polecam tak :D

Domena zamiast IP

Chyba sami stwierdzicie, że IP serwera wygląda ładniej jako np.: modern-city.pl. niż jako s24.mineserv.eu:xxxx, albo 5.64.234.432:42125. Wbrew pozorom zrobienie czegoś takiego nie jest trudne :)

Sposób A (płatny) domena.pl

Wymogi:

- 18lat lub osoba, która tyle posiada

- 12złoty na start, 50 po roku

Wykonanie:

Właściwie nie za wiele jest tutaj do opisania :) Ze wszystkim musimy sami się zapoznać na stronie http://www.ovh.pl/. Jeżeli będziecie mieć jakieś problemy to mogę pomóc na PW, ale nic więcej nie będę się tutaj rozpisywał.

Sposób B (darmowy) domena.tk

Wymogi:

-Jakieś tam doświadczenie :D

Wykonanie:

Wchodzimy na dot.tk i wykonujemy wszystko po kolei. Ważne jest, że nawet najmniejsza literówka, zniweczy nasz misterny plan.

UWAGA: Na serwerach takich jak: mineserv.eu dostajemy takie IP już wbudowane. Niestety jeżeli chcemy je zmienić musimy stosować się do zasady z porady numer 7

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...