Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szybko wzrost pozycji w rankingu

xXxLUKASxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego że coraz więcej botów jest i coraz więcej osób zgłasza i nagrywa !

Administracja też ma tego powoli dość bo nie dość że tyle kasy tracą to jeszcze 95% rankingu to same boty.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak flaxem pobociłem 24h kbot na x2 to mi z 9.000 pozycji w rank skoczylo cos na okolo 4.500. Dlatego musicie wiedziec , iz sporo kont jest tez nieaktywnych , albo to same flaxy , , albo i rzeczywiscie ostro banują.

Opublikowano

Raczej nie banują bo BP to nieroby i tylko kasę chcą. ja latam KBotem już od ponad roku 24/7 i zero warnów i banów.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

@Anomy to jest po prostu szczęście i tyle mój kolega dostał jakieś 4 bany w 9 miechów

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@Anomy to jest po prostu szczęście i tyle mój kolega dostał jakieś 4 bany w 9 miechów

Zalezy od rodzaju bocenia i takźe serwera. Bo na takim pl1 , gdzie 60% grajacych to fklasy siedzące 24/h przy porcie z vru na 2-4 , to sie nie dziwie ze nie maja co robic , bo uczciwi gracze z bb tylko nagrywac potrafią.

Opublikowano

Hmm to może bany lecą gdzieś na dole bo w TOP 100 bez zmian. Nagrywanie i zgłaszanie botów nic nie daje - dostaniesz standardową odpowiedź że dziękują za zgłoszenie ale w pojedyncze przypadki nie ingerują. Tak serio to po kilku latach gry mogę spokojnie potwierdzić że bez botów i wspomagaczy nie ma TOP graczy i by ładnie wyglądało to BP banuje nowe słabe konta lub konta z których nigdy nie dostali kaski a reszta lata sobie dalej i to nie przez żadne znajomości tylko liczy się efekt finansowy BP. Normalnie to co mają zbanować wszystkie konta z topki, oddać im kasę za premki, powielacze i inne pierdoły, sami mają sobie odciąć stały dopływ kasy ? Jeśli tak nagle zrobią to firma BP bankrutuje i gierki nie ma. Sam system gradacji jest oficjalnym przyzwoleniem na bocenie czyli jeśli jesteś słaby to wyboć sobie dobre konto a dostaniesz może ostrzeżenie, a jeśli masz dobre konto i na coś Ci jeszcze brak to boć dalej bo masz szansę na kolejne ostrzeżenia ale nie daj się złapać po raz trzeci :) Powodzenia

Opublikowano

Zauważyliście na PL3 zaczęli więcej banować, ponad 30 pozycji mi skoczyło :) a nic nie robiłem oprócz palladium...

Jak jesteś 100xxxxx w ranku to się nie dziw -.-

Dlatego że coraz więcej botów jest i coraz więcej osób zgłasza i nagrywa !

Administracja też ma tego powoli dość bo nie dość że tyle kasy tracą to jeszcze 95% rankingu to same boty.

Zgłasza i nagrywa ;D buhahahaha oni odpisują, że nie badają pojedynczych spraw... A i sprawdź znaczenie słowa administracja... polski support ma gówno do gadania o banach...

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...