Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bocenie Ibot [VEGA]

AdrianAdamski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanie wiem że już dużo tego było !

ale gdzie najlepiej bocić vegą słaby speed itd ?

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

jak niski lvl to x1 jak wysoki to x8 jak średni to x2 ale skrzynki nie są już opłacalne, mi najlepiej idzie bocenie na 1-8

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Chciał bym bocić na boxach wiem że nieopłacalne ale z tą vegą to 5 minut i padnę bo nie zdąży do teleportu.

@EDIT ile by mi zajęło wybocenie starej FE?

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie podałeś jaki masz level - jeśli vega jest całkiem cienka to 2-3 godziny zbierania boxów na x2 a następnie bij alieny na x2 i tak na zmianę. Nie jest to rewelacja ale myślę że najbardziej rozsądne. Co do niewidki możesz olać - widzę na mapach że zbierają na bezczelnego i spoko. Aby było w miarę bezpiecznie ustaw bota by statek zwiewał do port jak pojawi się jeden jeden obcy statek i padać zbyt często nie będziesz a tak się da zrobić tylko na x-1 i x-2 a więc inne mapy odpadają

Opublikowano

@UPx2 nie będę sprzedawał Vegi dla leonka !

@UP level mam dopiero 11 ale w 30minut już wpadło 1k uridium to dobrze ?

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

@UP chujowo , 1k uri strasznie malo w sumie jak grasz na malym servie to sproboj na bitkach

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Tylko 1k uridium bo słaby speed !

Gram na Polska 3 gdzie jest najwięcej botów to nie wiem czy taki mały serwer.

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

Tylko 1k uridium bo słaby speed !

Gram na Polska 3 gdzie jest najwięcej botów to nie wiem czy taki mały serwer.

1k to nieźle, po co pytasz, jak mówisz, że zaludniony serwer ?sam mówisz w ten sposób, że 1k uri to dobrze, ale zapytać musisz.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...