Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Instalacja

Lecone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc kiedyś pobierałem i grałem w NosTale normalnie, bez zarzutów. Odinstalowałem grę bo chciałem zrobić sobię przerwę, lecz dzisiaj chciałem zagrać od nowa, więc pobieram Downloader i uruchamiam, wszystko ładnie się pobiera 15 min i pobrane.

Lecz gdy otworze folder z instalką komp się zacina muszę go zresetować, po ponownym włączeniu znowu otwieram ten folder i znów

zacina no to więc mówię 'Poczekam może zadziała' no to czekam, czekam, czekam... No i się odmuliło włączam instalator i dupaaa...

Nic się nie dzieje, w Menadżerze Zadań w procesach wyskakuje że jest otworzony instalator a gdy chce go wyłączyć przez Zakończ Proces to nic sie nie dzieje..

Mój win to Vista, jeżeli to ma jakieś znaczenie, i mówie że gra wcześniej działała jak trzeba nie było problemów z instalacją, nie robiłem formata ani nie wprowadzałem jakiś ważniejszych zmian w kompie.

Proszę o szybką pomoc.

Dziękuje.

Lecone

Opublikowano

Jeżeli Ci muli, to przenieś instalke na pulpit, tam nie będzie poważnych zawieszeń. Instalator się może pojawić później, u mnie kiedyś otwierał się 30 min.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

U mnie też tak dziwnie jest na windows 7.Musiałem czekać 30 min! Wrzuć ją na pulpit i otwórz jako administator jeżeli takowa opcja jest na viście

nostaleh.png
Opublikowano

Jest też opcja taka, że masz za mało RAM. Teraz wymagane jest 512MB aby uruchomić instalator

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...