Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie RPG polecacie ? (grałem w Gothic wszystkie, Wiedźmina2, Dragon Age 1 i 2, DarkSiders 2)

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Nie wiem czy to dobry dział... Ale mniejsza o to. Szukam jakiegoś fajnego w miarę świeżego RPG (świeży tj. nie najgorsza grafika) Myślę o Risen, w Gothica 4 jeszcze nie grałem ale na torrentach słaby upload jest... Piszcie swoje propozycje :P

@EDIT

Diablo3 i cała seria TES odpada bo dla mnie są lamerskie...

Opublikowano

skyrim, fable, byla jeszcze jedna taka ale zapomnialem nazwy xD

Opublikowano

Divine Divinity, Ogniem i Mieczem (to jest rpg, akcja i tps w jednym).

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zapomniałem napisać, Skyrim też grałem i nie przypadło mi do gustu. Diablo 3 odpada.

mytch upadli władcy to chyba jakiś żart, grafika rodem z tibii :D

Divine Divinity też najlepszej grafy nie ma, nie chce się męczyć...

Ogniem i Mieczem widziałem na hyperze recenzję i kompletnie mi się nie podoba, gra o polu bitwy a nie prawdziwy RPG z fajną fabułąd

Czekam na dalsze posty :P Co sądzicie o Risen (1 i 2) ? Bo nie grałem a nie wiem czy warto ściągać (fabuła etc. bo grafika dość przyzwoita)

Opublikowano

Risen jest zajebisty.Ale 2 to porażka,bo to już nie jest rpg.

Ale poczekajmy na lepszą 4 gothica bo Piranha Bytes odzyskała pełne prawa do marki gothic.

1355923763-U786880.png
Opublikowano

O, to ciekawe dosyć. Risen 1 kojarzy mi się z taką w 100% dopracowaną przez Piranhe trzecią częścią Gothica... Póki co ściągam jedynke (Risena) bo lepszy upload jest. Masz Lubię To :P

Opublikowano

Neverwinter Nights 2 - chujowa grafika jak nic, po za tym nie preferuję gry w drużynie (już w Dragon Age 2 mnie to wkurwiało)

Fable Zapomniane Opowiesci - grafika nie najgorsza, poczytałem trochę i gra ponoć dobra. Spróbuję po przejściu Risena.

Gra o Tron - RTS, ja chce RPG :D

Opublikowano
My Fantasy Online

RPG to nie MMORPG, chce grę z porządną fabułą. W dodatku ta gra to jakaś podróbka tibii (obie są zryte, nie że tibii bronie)

Opublikowano

Podpowiem ci jeszcze że najlepsze gry są z 2005-2009,reszta to katastrofa.

Takie gry są dobre:

-Assassins Creed

-Skyrim

-Neverwinter Nights 2

-Władca pierścieni bitwa o śródziemie

-Risen

-Drakensang: The Dark Eye(świetna grafika)

-Mount&Blade(to jest kurwa coś)

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Assassins Creed - grałem w Brotherhooda, gra nie dla mnie

Skryim - tak jak wyżej, po za tym wysokie wymagania a grafika chujowa

Neverwinter costam :D - grafika tragiczna, po za tym gra drużynowa (nie lubię)

Co do władcy pierścieni to miałem sciągać, chyba zapomniałem o tym :P Póki co Risen 1 i 2 ściągnięte

Drakensang - kolega gra, ja grałem przez 30 minut i średnio przypadła do gustu (trochę lipnie rozbudowana + gra w drużynie...)

Ogniem i Mieczem jak już pisałem widziałem recke i nie jest za dobre. To chyba nawet nie jest RPG (gra fabularna) Tylko napierdalanka na kawałku pola

Ogółem to dzieki za przypomnienie o Władcy Pierścieni i za opinię o Risenie. inni powinni dostać po warnie za powielanie odpowiedzi bez uzasadnienia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...