Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 - Problem ( Brak obrazu )

saret

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałbym poprosić was o pomoc..

Mam taki probłem , po złożeniu nowego PC zainstalowałem sobie metina..

I teraz pojawia sie probłem , gra się odpala , widać kursor , zaczyna lecieć muzyczka

ale ekran jest czarny , kursor gry normalnie działa, muzyka leci , a po wciśnięciu klawiszy , słychać

dźwięki jakbym wpisywał hasło lub login, czyli gra tak jakby działała .. Ale jest tylko czarny ekran.

Ma ktoś pomysły co zrobić ? Reinstalowałem metina.. A pomysły mi sie skończyły.

Z góry dziękuję za pomoc..

Opublikowano

Tutaj masz wszystko opisane na oficjalnym forum Metina 2

http://board.metin2....ne/#post7631566

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zobacz, to mam nadzieje że ci pomoże.

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board70-poradniki/board1175-gra/1265485-najcz%C4%99stsze-problemy-z-gr%C4%85-oraz-z-zalogowaniem-si%C4%99-do-niej/ 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

No tak , z tego co tam wyczytałem , jeśli problem występuję tylko w mętku to należy ściągnąć nowe sterowniki.

Sterowniki mam najnowsze.. A problem dalej jest inne gry działają normalnie.

Pomyślałem że może to wina tego , że w właściwościach mam 2 monitory , a tak na prawde mam podłączony jeden ( wejścia na drugi nawet nie mam )

Ale niestety nie mam pojęcia jak sprawić aby był jeden monitorek.. Może ktoś wie?

Ale dziękuje za te linki.

Opublikowano

Zainstaluj Metka na innym dysku. Jak masz na C to na D i odwrotnie. Powyłączaj niepotrzebne procesy, może jedzą zbyt dużo procka.

Opublikowano

Jak ma nowego kompa, a kiedyś mu działał, to ten ma raczej lepszy niż gorszy od poprzedniego...:)

pobaw się opcjami grafiki, może coś zaskoczy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...