Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

[Tekkit]Techmine [survival+Freebuild

informacjeo.png

083.gif Adres IP:5.9.120.149:25570

083.gif Typ Serwera:Survival

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:20

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Nie

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

Mody z tekkita,FigAdmin,Plotme,towny i reszta mniejszych potrzebnych pluginow

ekipab.png

H@ Logann

infododatkowe.png

Witajcie chciał bym wszystkich zaprosić na serwer Techmine.Jest to serwer tekkit w którym zostały zawarte tryby survival i freebuild.

Sa 2 mapy główne survival i Plotworld.

Na mapie survival są włączone wszelkie utrudnienia jak pvp potwory głód ect.Z kolei na plotworld możesz ze spokojem zbudować dom na własnej działce .Nie ma tam mobów pvp i głodu. Każdy gracz na serwerze może założyć własne miasto lub dołączyć do istniejącego. Na serwerze jedyną forma zarobku jest walka z potworami.Na każdego gracza jest dostępna 1 działka.

Niestety chroniąc serwer przed griefem zostały zablokowane itemy temu służące.

Dodatkowo zablokowane są itemy które zbyt ułatwiają grę typu diving rod mk3 i collectory mk2 i mk3.

Bany itemów zostały ograniczone do minimum jakie sprzyja dobrej zabawie ale nie niszczy porządku serwera.

Serdecznie zapraszam

bydawidhard.png

4.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o co chodzi? Your name contains one or more illegal characters?

mca.png

Sześcienna Masakra IP:25.152.171.176

Hamachi ID:StraszakPrivate1 2 3 i tak do 5 Hasło:Prywatka

Opublikowano

Polecam gorąco ten oto serwer tak jak koledzy wyżej serwer ogarnięty 0 lagów i normalnie chce się na n im grać czego na innych serwerach tego brak bo mocniejsi zabijają słabszych, a na tym można się odprężyć i wychilajtować :D i pocrafcić maszynki

po raz drugi Polecam : Aquenin

Opublikowano

Epicki serwer! Najlepszy tekkit na jakim grałem. Zajebiści gracze i pomocni admini. Możliwość wyboru między grą survival freebuild. Zablokowane bloki ułatwiające bardziej grę jak collectory mk2 itd. Była skarga na 1 gracza , admin zobaczył screeny i zbanował. Natychmiastowa reakcja. Ale najważniejsze to mili i pomocni gracze, naprawdę! Nic tylko grać :) Polecam gorąco.

@Edit

Bugi z NEI! Miałem pełne eq itemów nacisnąłem przypadkiem w NEI save a potem load i wszysto znikło O_o

Serwer nagle mi się zaczął wyłączać (myślałem że wina internetu lub kompa), zresetowałem PC, a tu patrze że WL założone. Beż żadnych ostrzeżeń, informacji.... NIC.

Nie wiem jak to będzie, ale sie zobaczy...

@Edit 2

WL wyłączone, ale za to cofka na serwerze o 3-4 dni O_o

Opublikowano

Serwer Świetny 0 lagów, reakcja administracji natychmiastowa wiele itemow dozwolone nie patrzcie na te 2, czy tam 3 one nie zmieniają gry ;]

Najlepszy serwer z modami w Polsce ; ]]

Pozdrawiam L4sT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...