Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Csyt2 Stare foty Pokażcie co wam zostało

QuitS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja jedyna fota która mi została z tego serwa fota okolo 2-3 lat ma nie wiem dokładnie

8551328a9d.jpeg

pokażcie jeżeli ktoś ma jakieś inne foty z Csyt2 powspominamy dawne epickie serwery :)

Opublikowano

fota okolo 2-3 lat ma nie wiem dokładnie

Kliknij PPM na fotkę --> właściwości i już wiesz :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

szkoda ze ss nie mam juz a mialem tam postacie od 102 do 120 i pamietam ze najlepsza gildia byla ElfenLied ,szefowa Ambrozja ;d ,jesli gral ktos w Chunjo to niech napisze

Ker169.gif

Opublikowano

Z tego co wiem w folderze metina,nazwa SSa,jest jego datą.Nie ma jednak w niej roku.Na przykład 1210_235027 Oznacza Dwunasty Listopad, Godzina 23:50 i 27 sekund.

Opublikowano

Z tego co wiem w folderze metina,nazwa SSa,jest jego datą.Nie ma jednak w niej roku.Na przykład 1210_235027 Oznacza Dwunasty Listopad, Godzina 23:50 i 27 sekund.

We właściwościach jest dada utworzenia :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

gdyby ktos ponownie stworzyl taki serwer chetnie bym wrocil do gry. Prosty serwer bez urozmaicen. Dropilo sie sztabki i ciagle chodzilo na rippka by wydropic wymarzony zatruty :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wtedy to był...Styl życia gnoja...a teraz to sama komercja...co jeden server to bardziej żałosny.Pamiętam także server AvalonMT2 co prawda Polski server ale to jednak także ikona.

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Wtedy to był...Styl życia gnoja...a teraz to sama komercja...co jeden server to bardziej żałosny.Pamiętam także server AvalonMT2 co prawda Polski server ale to jednak także ikona.

1 Dedyk Polski to był Xlast na którym grałem :)

a Csyt2 to był pro server .. pamiętam jak Ninją expiłem w Red lesie do 98 +/- 1h mi to zajęło ale było warto ... tak samo Yt2game moim zdaniem jeszcze lepszy server Przepustki dropiło się w Lochu małp .. kawałki kryształu ;D brochy .. i SMOK na środku Sohan o którego 80% Serwera się tłukło .;D

~Pozdrawiam~

MamAidsa na csyt2

KamilCool na yt2game

Opublikowano

Tak, to chyba był jeden z najlepszych serwerów. Niestety miałem format i wszystko się usuneło. Na pewno nigdy nie zapomne tego EPICKIEGO serwera.

2nsj.jpg

Opublikowano

Hehe właśnie sobie przypomniałem ze ta fota była zrobiona krótko przed tym jak serwer stał sie off forever :(

Opublikowano

Hehe latało się na ripki ; D . Serwer bardzo dobry , nie wiele epiko , nie polski , a grało mi się naprawdę dobrze : ) . Żeby jakiś Polak zrobił taki serwer to na IS wymłócił by kasy od dzieci . .

Opublikowano

Stare dobre czasu. Brak jakiś syfów, to była dopiero nowość w porównaniu z PL. Chciałbym, żeby te czasy i popularność metina wróciła ;).

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Zajebisty pamiętam jak chodziło się w złotym hwangu i śmierci :> jakiś rok temu wyszła podobna kopia CSYT2 '' SpiritMT2'' może ktoś pamięta oczywiście grałem ale serwer postał z miesiąć a i tak był zajebisty :) csyt2 zzyt2 też był pro ;d

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Pamiętam...

Serwer nie polski, lagi niekiedy niesamowite, ale graczy miał tyle, ile żaden polski serwer tyle nie zdobędzie :D

balmora i balantia juz dawno tyle zdobyła ; ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...