Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] Golden™

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema zrobiłem 2 sygnia dla cb już jestem dzisiaj trochy zmęczony robieniem ich ale coś wykopciłem mam nadzieje że ci się podoba któreś z nich i dasz 100 like jak obiecałeś proszę (robię sygnia na zamówienia)

1.otgj76.jpg

2

.2ajupec.jpg

Mam nadzieję że się podoba któreś z tych i licze na like jeśli masz zastrzeżenia do czegoś napisz poprawie

NARUTO ZA LEGIĄ ! TAK TRZYMAĆ ! xD

Masz, moje takie tak. Jak się spodoba to daj znać a avka dorobię ;)

1357144702-U262310.png

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jeżeli znowu napis się nie podoba, to wskaż mniej więcej miejsce gdzie ma być umiejscowiony i jakie czcionki Cie interesują.

1357147338-U262310.png

Opublikowano

No nie wiem chce, aby w sygnaturze Ten samochód był większy, a pustego pola było mniej.(w 1 sygnaturze dobrze zrobiłeś oprócz napisu. Czcionka mi się nie podoba)

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale tą czcionką jest napisane logo NFS no ale cóż ...

Poszukam czegoś i zrobię.

Opublikowano

W 1 zdejmij napis to może być moją rezerwową sygnaturą. Postaraj się zrobić sygnature z anime, bo takie mnie bardziej interesują. I nie widze ramki na calym obrazie!

1361453243-U739101.png

Opublikowano

nowłaśnie na szybko.. I w tym problem. To jeszcze nie to, ciężko dostrzec w sygnaturze coś co ją wyróżnia, wszystko takie jednolite, jednego koloru. Spróbuj może teraz z anime

@edit Jakie są wymiary powyższej sygnatury?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

nowłaśnie na szybko.. I w tym problem. To jeszcze nie to, ciężko dostrzec w sygnaturze coś co ją wyróżnia, wszystko takie jednolite, jednego koloru. Spróbuj może teraz z anime

@edit Jakie są wymiary powyższej sygnatury?

Wymiary 550x180px

Chcesz do tej pierwszej avatar?

Opublikowano

Po pierwsze to nie zamkną dopóki nie napiszesz, że już nie szukasz sygny.

A po drugie gdzie moje lajki?

Opublikowano

Hmm.. co do wykonania to sygnatura nie jest zła, ale nie znam tego anime i napis mi się trochę nie podoba. Spróbuj jeszcze raz. Zrób z bleacha, naruto shippuuden, death note, albo bakemonogatari

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@up miałem z tego samego stocka, ale inaczej wykonaną. Spróbuj jeszcze jedną (niekoniecznie lol, może być anime lub minecraft, bo takiej jeszcze nie dostałem) i wtedy wybiore którąś z tych. Chociaż nie wiem, dziwnie by bylo mieć sygne z tego samego stocka co kiedyś

PS. Następną zrób o wysokości 190

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...