Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] Golden™

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130875-U250803.png

Tematyka: Nfs,Anime,lol,Minecraft

Wysokosc: 190

Szerokosc: od 450 do 550

Napis/y: Golden™

Kolorystyka: Obojętnie, byle by sygnatura nie była jakaś oczojebna, jaskrawa lub za jasna.

Dodatkowe informacje od zlecejącego: Może być z ramką, ale 1px. Kolor ramki? Najlepiej czarny, bo pasuje prawie do wszystkiego, ale jak będzie pasował jakiś inny kolor to jak najbardziej. Nie musicie robić ramki, gdy uznam, że jest taka potrzeba to sam dorobie.

3 idealne, piękne sygnatury (każdej kategorii) = do 250 lajków , 5 gwiazdek na profilu, dodanie do listy przyjaciół w o mnie, dodanie do znajomych (jeśli będziecie chcieli)

3 ładne sygnatury = 100 lajków + 5 gwiazdek na profilu.

1 piękna, idealna sygnatura = 50 lajków,

1 ładna sygnatura = 20 lajków + 5 gwiazdek na profilu

@edit nie wiem czy można prosić o kilka sygnatur od jednego użytkownika, więc wysyłajcie 1 sygnatu tu, a drugą i trzecią na pw. No chyba, że ktoś chce mi dać tylko 1 sygnature.

1361453243-U739101.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podoba mi się ta ramka filmowa czy jak tam się zwie. Sygnatura nie jest zła, ale szukam czegoś lepszego.Chwytaj lajka i 5*

1361453243-U739101.png

Opublikowano

omg chcesz dać 100like to już robie :D jestem zmęczony tymi sygniami ale za 100 like to zrobie a może być anime podam ci kilka przykładów xD

4kbucl.png
Opublikowano

Siema zrobiłem 2 sygnia dla cb już jestem dzisiaj trochy zmęczony robieniem ich ale coś wykopciłem mam nadzieje że ci się podoba któreś z nich i dasz 100 like jak obiecałeś proszę (robię sygnia na zamówienia)

1.otgj76.jpg

2

.2ajupec.jpg

Mam nadzieję że się podoba któreś z tych i licze na like jeśli masz zastrzeżenia do czegoś napisz poprawie

4kbucl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...