Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Parkour][No-Premium][1.4.5][24/7]JumpCraft

Berciu22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jesteś chory. 10 sek miałem bo jestem numero one. 2. Aliens miał nodusa 3. Przyszłem zobaczyłeś że alians cziter coś napisał zaczołeś nas od debili wyzywać i poszłeś.

yiWCsl1.png
Opublikowano

x2@up to są normalne wyniki na mapach są skróty ,może dlatego miałeś o wile gorszy czas.

A i ci niby kumple co dostają adminów mają admina za to ,że pomagali mi robić serwer a nie za to ,że są kumplami.

Opublikowano

x2@up to są normalne wyniki na mapach są skróty ,może dlatego miałeś o wile gorszy czas.

A i ci niby kumple co dostają adminów mają admina za to ,że pomagali mi robić serwer a nie za to ,że są kumplami.

Tak qrwa mapę którą ja przechodze w zajebistym czasie 16 sek oni w 4-5 gratuluje takiego serwera.
Opublikowano

@up mogę przy tobie to mape przejść w 7 s i nie oszukuj ,że w 4

Zobacz qrwa /pk maplist i wybierz medium i medium2 zobacz wyniki po 4 sekundy jprdl
Opublikowano

zobacz może źle wpisujesz nick albo coś bo dziwne że ty nie możesz a 22 osoby normalnie gra.

ale chodzi oto że jak klikam connect to crashuje mi minecrafta

Opublikowano

Według mnie serwer to wielkie gówno... Kiedy biegnę szybko na mapce hard to ten zasrany anticheat mnie cofa bo myśli że mam speedhacka dodatkowo kiedy chcę iść na spawn i ide w lewo to mnie ciągle kicka bo niby mam flyhacka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...