Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miałbym szanse się wybić?

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam.

Ponieważ bardzo lubie budować wszelakie mapy parkour/escape/adventure itp. wychodziło mi to bardzo dobrze więc wpadłem na taki pomysł aby założyć konto na youtube,na którym wrzucał bym same mapy.

Tylko zanim zaczne to chciałbym się was zapytać czy dali byście suba, takiemu użytkownikowi?

Pytam się ponieważ nie mam zamiaru trudzić się na marne.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Jak umiesz budować to rób TimeLapse.

Tylko zanim zaczne to chciałbym się was zapytać czy dali byście suba, takiemu użytkownikowi?

Nie próbuj dodawać linka do Twojego konta na YouTube.

Rób filmiki, aż w końcu jakiś znany youtuber Cię zauważy i da Ci promocję.

Opublikowano

Jak byś je jeszcze przechodził na owym kanale, to owszem, o ile załączony byłby w miarę ciekawy komentarz głosowy. Takich osób jest w cholerę i jeszcze więcej, musisz się czymś wyróżnić.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o suba, to Ja osobiście bym nie dał, bo na POLSKIM YT jest dużo Minecraft'a... gdzie nie wejdziesz, to MC, MC, MC...

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Znawca
Opublikowano

No właśnie nie widziałem jeszcze ani 1 konta na youtube na którym są same mapy.

PS. Chciałbym robić dla znanych youtuberów. Pisałem do nich na emiala/pw ale zadnych odp.. :/

@up.

Nie chce kręcić np. Survival Games czy jakiś trickow itp. jak większość.

-----------------------

Znawca
Opublikowano

@up

Ale gdybym nakręcił mapki to nie zostało by dla was nic ciekawego ;)

A tak to osoby które lubią przechodzić sciągały by i same odkrywały.

-----------------------

Opublikowano

Według mnie ktoś, kto prosi o suby ludzi, których właściwie nawet nie zna, nie zasługuje na prawdziwą uwagę. Najpierw spoważniej, potem bierz się za kanał.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Pytasz sie czy dalibysmy suba ?? Tego niewiadomo, musialby byc tam komentarz glosowy i to jakis dobry z energia i pomyslem na siebie. Bo kazdy juz ma swoich faworytow w sprawie mc, wiec szanse sa male :). Najrec pare filmikow jak ci sie to spodoba to rob to dalej, nie pacz ile ci widzow przybywa bo tym sie tylko podlamiesz, poprostu rob swoje a moze sie wybijesz.

pozdro, i powodzenia

Opublikowano

Jeżeli chodzi o suba, to Ja osobiście bym nie dał, bo na POLSKIM YT jest dużo Minecraft'a... gdzie nie wejdziesz, to MC, MC, MC...

Dlatego że gimby "żondzom" naszym YT.

Prosi o suby a nie pokazał co potrafi...

Opublikowano

Szczerze? Dałbym suba. Ciekawią mnie takie mapki. Fajnie się przechodzi itp. Nie patrz na liczbę wyswietleń czy widzów. Jak będziesz dobry to sami przyjdą ;).

A jak chcesz to z 50 subów mogę Ci załatwić :D Jak cos to PW.

skpUo.png

Opublikowano

Dajcie już spokój z tą zjebaną grą, ileż można.

W takie gry to się grało w 2000, a nie w końcówce 2012.

Trolling is a art.

Opublikowano

Bo ludzie byli zajęci progresem, a nie regresem.

Nikt nie myślał o tym, żeby stać w miejscu tylko o tym, żeby zrobić coś, co technicznie wyjdzie przed szereg.

Poza tym, sandboxów było kilka, te, które ja pamiętam to m.in. Dungeon Keeper'y. Jeszcze 1 tytuł mam na półce nadal nawet, ale nie widzę nazwy stąd, gdzie siedzę.

Trolling is a art.

Opublikowano

Proszę, nie kręćcie już minecrafta...

Włączam stronę główną yt jako niezalogowany i są conajmniej 4 filmiki o minecrafcie.

Myślę, że na minecrafcie się nie wybijesz. Większość 13+ właśnie tak jak ja na takie filmiki zareaguje.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Proszę, nie kręćcie już minecrafta...

Włączam stronę główną yt jako niezalogowany i są conajmniej 4 filmiki o minecrafcie.

Myślę, że na minecrafcie się nie wybijesz. Większość 13+ właśnie tak jak ja na takie filmiki zareaguje.

No ale nie zmienia to faktu, że najłatwiem wybić się na Minecrafcie. Potem kręcisz co chcesz, i tak masz coraz więcej subów.

Opublikowano

Ale tego jest już tyle, że połowa użytkowników YT zrzygałaby się zarówno na te filmiki jak i na autorów.

Trolling is a art.

Opublikowano

Minecraft? Bez problemu.

Robisz kilka filmów o minecrafcie i 30k subów w miesiąc na lajcie, bez większego wysiłku.

Ale po co?

Kto normalny ogląda minecrafta? Kto normalny w to gra?

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...