Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][100 slotów][NP+P][Frakcje+SV][24/7] Na granicy sprawiedliwości i bezprawia - IGUNA!

Tomaszwinner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdziłem sobie w logach teraz Ciebie.

Z tego co jest napisane widzę, że zostałeś zabity i prawdopodobnie straciłeś swoje EQ. Potem zacząłeś wyzywać serwer i powidziałeś, że zrobisz mu złą reklamę.

Jak widzicie Państwo, na szczęście wywyższy hejter nie gra już na naszym serwerze. W dodatku nie wnosi i nie wnosił on nic w nasze dobro intelektualne.

Niestety na świecie nie unikniemy takich osób jak on wykazujących się inteligencją na poziomie 9 - latka.

Z poważaniem

Administracja Iguny!

Opublikowano

Sprawdziłem sobie w logach teraz Ciebie.

Z tego co jest napisane widzę, że zostałeś zabity i prawdopodobnie straciłeś swoje EQ. Potem zacząłeś wyzywać serwer i powidziałeś, że zrobisz mu złą reklamę.

Jak widzicie Państwo, na szczęście wywyższy hejter nie gra już na naszym serwerze. W dodatku nie wnosi i nie wnosił on nic w nasze dobro intelektualne.

Niestety na świecie nie unikniemy takich osób jak on wykazujących się inteligencją na poziomie 9 - latka.

Z poważaniem

Administracja Iguny!

Ale dojebałeś,heh :]

Nie,po prostu ten serwer to dno administracja ma wszystko w dupie :) nie odpisuje na nic..

i dlatego ten serwer jest taki słaby,ogólnie wiele idiotów tam gra.Ale wiesz co..? ja już się tutaj wypowiadał nie będe

SERWER Dno i koniec.

Opublikowano

Powiem Ci kolego, bardzo dobrze mi się karmi takiego Trolla jak Ty.

Administracja nie odpisuje na nic? Śmieszne - Administratorzy odpisują praktycznie 24h, jeżeli jednak nie ma żadnego online prosimy skorzystać z naszego panelu kontaktowego na stronie.

Zapewno nie masz więcej jak 10 lat - piszesz prostym, wręcz chłopskim językiem. Proszę również nie używać tak dużej czcionki, wygląda to nie estetycznie i świadczy o niskiej inteligencji społecznej osoby uzywającej.

Kolego, to, że nie powiodło Ci się na serwerze nie oznacza, że masz prawo go hejtować oraz wyrażać swoją negatywną, wulgarną opinię, psującą reputację serwera. Nie myśl, że ty i Twoja banda kolegów jest anonimowa w sieci.

Jeżeli nie zaprzestaniesz psucia reputacji wyciągnę odpowiednie konsekwencje prawne dla Ciebie, lecz prawdopodobnie przejdą one na Twoich rodziców z racji, iż nie jesteś pełnoletni. Pamiętaj, Ty, ani Twoi koledzy nie jesteście anonimowi w sieci.

Z poważaniem

Administracja Iguny!

Opublikowano

24 na siedem? żartujesz.. Prawie nigdy admina nie było przed godziną 18,jeżeli wgl. wchodził nie raz pisałem,że potrzebuje pomocy albo coś w tym stylu,ani Ty ani żaden inny admin nie reagował

Myślisz,że mnie wystraszysz?

Ok,ale ja nie wiem od kiedy za wyrażanie własnej opinii jest kara -,-

A to jak pisze i czy pisze DUŻYMI czy małymi literami to moja sprawa <3

Opublikowano

Co do wyrzucania i zabijania w gildii to rzeczywiście psuło rozgrywkę, więc postanowiliśmy oddać eq graczom i zaprzestać to robić. Spokojnie możecie wracać grać na serwer. Co do tego, że nigdy admina nie ma to jest bzdura wyssana z palca, ponieważ na serwie często jest jakiś kidmod czy sam Tomaszwinner. Chciałem jeszcze raz przeprosić za te zabijanie w gildii i zaprosić do ponownego grania : )

Dla tych, którzy ucierpieli należy się nagroda ! Napiszcie na serwie do mnie (Baksiu) na pw a dostaniecie żelazo i może jakiegoś diaxa jako lekkie zwrócenie strat.

Pozdrawiam, Baksiu.

Zapraszam Was również do polubienia fanpage na Facebooku ! - https://www.facebook.com/igunapl

Opublikowano

Serwer Taki Sobie, Duzo Dzieci Gra To Trzeba Przyznac ( Okolo 70% to napalone 9 latki ) Ale Sama Rozgrywka Jak i Administratorzy nie sa zli.

xxx

Opublikowano

Serwer Taki Sobie, Duzo Dzieci Gra To Trzeba Przyznac ( Okolo 70% to napalone 9 latki ) Ale Sama Rozgrywka Jak i Administratorzy nie sa zli.

Po 1. Nie kłam.. Po 2.To nie nasza wina? Po 3.Wystarczy, że administracja jest dorosła i wie co robi. Wszędzie znajdą się dzieci i nie mów, że same napalone 9 latki bo nikt tam nie ma poniżej 12 lat. No, może z 2-3 osoby. Więc jak chcesz hejtować to przemyśl to co piszesz bo chyba nie grałeś jeszcze na serwie i nie poznałeś ludzi,którzy tam grają. Bad troll.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...