Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Podałem zły e-mail przy rejestracji Combat-Arms

MałyLord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano :) chciałbym zapytać czy jest możliwość zmiany hasła jeśli przy rejestracji pomyliłem literkę przy e-mailu? Wiem jaki błąd zrobiłem. Zależy mi bardzo na tym koncie

Opublikowano

Napisz do supportu z prośbą o zmianę danych osobowych. http://www.mpcforum....support-nexona/ Tu masz małą pomoc :> Jeśli masz małą rangę to nie wiem czy nie lepiej będzie stworzyć nowego konta. Chyba, że zrobisz jak pisze Piecu :>

Opublikowano

Po co... Jak znasz dane i tego błędnego maila i on nie został zweryfikowany to wchodzisz na nexoneu.com logujesz się i klikasz My Account podajesz dane i tam zmieniasz maila.

Opublikowano

Gdy klikam Your Account Check mam wpisać imię nazwisko oraz e-mail gdy wpiszę wszystko wyświetla mi się takie coś "You have entered invalid information. Please try again. Please remember that the Name and E-mail fields are all case sensitive." Szkoda mi tego konta ponieważ jest kilkanaście permów w tym classic raven.

Opublikowano

Musiałeś coś źle podać, podaj te dane, które dałeś przy rejestracji to będzie się zgadzać.

Nie lepiej zrobić nowe konto?

Opublikowano

Mam Ci wymienić jakie permy mam na koncie ?

Name : first name: kamil last name : xxx

E-mail: z końcówka .pl

Birthday: data i rok urodzenia .

Opublikowano

Musisz coś źle wpisywać jak jesteś pewny swoich danych co podałeś przy reje to pisz do supportu, że nie wchodzą passy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...