Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] Nowy lepszy support Nexona

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Od jakiegoś czasu support nexona został zmieniony na bardziej "ludzki"

Ku mojemu zdziwieniu nie olewają każdej sprawy oraz dają się dogadać i pomagają.

Moje konto Pba47 zostało zabanowane na okres prawie roku za błąd PayPala.

Stary support kazał mi przelać 35 Euro do Japonii.

A nowy?

Usunęli "lewe" 20 000nx i mogę grać na tym koncie dalej.

A co dalej?

Nie pamiętałem danych do zmiany konta to mi również po tygodniu podali.

Więc jeśli masz jakiś NIESŁUSZNY ban.

Nie pamiętasz danych do konta.

Oto link do supportu:

http://support.combatarms.nexoneu.com/Main/Default.aspx

To dobry czas by skorzystać z nowego supportu.

Dziękuję i pozdrawiam.

Edit.1 Prośby o unbany kierować max do 3 miesięcy od dostania bana.

W przeciwnym wypadku prośba zostanie odrzucona

Edit.2 Jak chcecie odzyskać dane to po lewej musicie użyć opcji: "Requiest for lost account information"

I tam wypełniacie formularz.

Edit.3 Uważajcie żeby nie pisać o jakiś bezsens.

Jeśli ci odmówią nie pisz jeszcze raz o to bo dostaniesz się na czarną listę i twoje wiadomości będą odrzucane z automatu.

Sprawdzona i pewna informacja ;)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

odnośnie tego .

wysłałem wiadomość do nich o podanie mi danych do zmiany hasła

( oczywiście po angielsku tak ) :P .

Ale nie wiem ,czy dobrze zrobiłem kliknołem na to :

Sumbit a Ticket

Send a new ticket

to a departament

I tam wpisywałem wiadomość jaki powód itd . dobrze zrobiłem ? .

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Może ktoś pomóc w napisanu ticketa?

Nie wiem jaką opcję wybrać , chciał bym zmienić e-mail i hasło , na ten stary e-mail nie mam dostępu i nie pamiętam wszystkich danych.Czy da się coś z tym zrobić? :<

Bywalec
Opublikowano

Jak chcecie odzyskać dane to po lewej musicie użyć opcji: "Requiest for lost account information"

I tam wypełniacie formularz.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Mój znajomy z klanu odzyskał zhackowane konto do ca (musiał udowodnić to że on kupował nx) Bo nie miał maila czy coś tam takiego , oczywiście hasła też nie znał i podał im jego numer tel z którego nx kupował i konto odzyskał :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Hmm... a by Ktos pomógłby MI??Hmm.. sprawa dotyczy odbanowania Konta... nigdy takiego czegoś nie pisalem i dlatego piszę to .. prosze bardzo... oczywiscie bd lajki

-__Q-Q__-.png

Opublikowano

Fajny ten support z starym to sie i 2 tyg czekało na odp ;)

@up umiesz opisac sprawe po polsku wklep ją w translatorze i wyślij po angielsku po prostu powiedz że nie wiesz i tyle nie zjedzą cie tam :)

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Ja dostałem bana w kwietniu za niby kradzież NX (na początku miałem zablokowaną kartę płatniczą na CA, jak chciałem wysłać SMS'a to dostałem perma). I tak już mineło >3 msc, więc nie mam po co się odwoływać, ale to świadczy tylko o tym, jak system nexona jest zabugowany

.

1355657225-U782590.png

Bywalec
Opublikowano

Z tymi 3 miesiącami to mówię o banu na konkretną grę a nie jak ty piszesz na całe konto nexon.

Miałem to samo co ty tylko że przy użyciu PayPala i dostałem unbana po prawie roku.

Trochę się z supportem opisałem ale było warto

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Moze mi ktos pomóc?

Wysyłam do nich prośby że zapomniałęm surname i daty urodzin, żeby chociaż na e-mail account wyslali to oni mi to zamykają ....

Proszę jak mam to napisać ? Co dokładnie zaznaczyć w formularzu ?:<

Bywalec
Opublikowano

Napisz tutaj tekst tego co wysyłasz

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Subject:

Account Information

Hello Nexon i missing my date , is a Surname and birthday.Can you help me ? Maybe send it to e-mail ?

Thanks

ExminatoR999

Pewnie źle albo coś źle robie ;/

Bywalec
Opublikowano

Napisz że potrzebujesz ich bo ktoś wchodzi na twoje konto

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Dzięki zawsze się przyda bo ostatnio dostałem bana na 2 lata :(

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Bywalec
Opublikowano

Z głowy:

Someone want to stole my account.

I want to change my password but I don't remember my account information.

Coś takiego ;3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Nowy lepszy support Nexona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...