Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]co lepiej kupić?

karolezeczek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie co lepiej kupić 200 cdd za 32 zł czy 40 zielonych kluczy także za 32 zł proszę o szybką odpowiedź.stawiam lajki

P.S:mam już 5 pp i 12 cdd i według moich obliczeń cdd starczy mi na 4 pp

Opublikowano

za pieniądze się nie opłaca kupować ani tego ani tego. Jesli już musisz bo się uparłeś to cdd bo 40 kluczy to jest nic, jakbyś miał ogromny fart to ci wypadną może 2 lf4 (nie licz raczej... wiele zawyżona liczba) bez farta to wydasz pieniądze na darmo, a dysków Ci nikt nie zabierze

1362495952.png
Opublikowano

Popieram zdanie daroxikoksik . Ale jesli juz chcesz wydac te pieniadze ja zainwestowalbym w skrzynie nie jest to moze pewnym rozwiazaniem,ale mozliwe ze trafisz desing lub cosik ciekawego. Osobiscie doradzalbym Ci kuno bota za te pieniadze:)

Opublikowano

Ja radze za 40zl kupic kbota i w 1 dzien masz 40-50k urki na boxach a kbota masz na 11 lat chyba

Po pierwsze Jak dobrze poszuka kupi kbot za 30-35 zł po 2 po 2-3 h bocenia na boxach urka sie nie trafia po 3 kbot no gg jest na 12 lat. Nie wiesz nie pisz po co nabiajsz posty . -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

To jest człowieku forum o hackach bugach i gliczach.

Z takimi pytaniami najlepiej na główne forum Darkorbit !

Ale jak już pytasz to ci mogę pomóc moim zdaniem najlepiej by się opłacało

Klucze bo dużo fajnych rzeczy wypada a CDD można zawszę zalicytować itd.

@ZaklinaczDusz

Mówisz człowieku że ktoś spamuje ! - sam ciąglę do wszystkich wypisujesz że spamują

trochę człowieku byś się mógł ogarnąć i sam przestań spamować bo jak widać nawet nie przeczytałeś

że gościu chcę grać bez bota bo mu zbanowali Goliatha FE !

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zadna z tych ofert nie jest opłacalna. Jak już koniecznie nie chcesz bota to lepiej za psc kupić uri w MHH. (ale nadal polecam zakup bota.)

Opublikowano

Doszedłem do wniosku że też bym ci polecił kupić tak jak @UP uridium w MHH

za 32 zł masz 90 tyś uridium w MHH i byś mógł kupić więcej CDD niż przez ten przelew jakoś tak jeżeli się myle to przepraszam.

-----------------------------

Bym był wdzięczny jak by mnie nikt nie zraportował ani żebym dostał % bo dodałem posta 5 sek po !

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

dzięki i można zamknąć :P

Dobra, ale jeszcze ja sie wypowiem.

Ja też radziłbym Ci kupić bota, zdobędziesz nim 100x więcej niż za kupno uridium, ale ok. Twoja sprawa. Zamykam

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...