Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto z alledrogo.

Dr.V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę sobie kupić konto... tak, kolejny który nie umie grać i myśli że jak kupi konto to jest pro... otóż nie. Championy i skórki, oraz runy :) To czego chcę, a sam nie mam czasu aby to wszystko zdobyć. Czy opłacałoby mi się kupić to konto za ok.100 zł?

xxx

/Zakaz linków do allegro, możesz jedynie opisać te konto//Pandragors

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Tak, tylko jak napisałem - ja nie mam czasu aż tyle żeby wszystko sobie nabijać, a że ta postać posiada wszystkie postacie jakie mnie interesują, dobrze ustawione runy, skórki - i mam takie pytanie po prostu.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Jezeli kupisz konto to niczego sie nie nauczysz i bedziesz przegrywal caly czas , no chyby ze umiesz juz grac . Nie kupuj tego konta jest bardzo drogie mozesz kupic takie konto za 50 zl nawet taniej .

Aha z tego jak przeczytalem to gosc nie podal elo wiec radze ci sie go zapytac bo to roznica jak ktos ma np 600 elo a drugi ma 2000elo

Z tym pierwszYm elo nie warto kupowac a z tym drugim to bedzie kosztowac z 300zl

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Umiem grać, a gram już trochę czasu... do zamknięcia, zdecydowałem się.

Opublikowano

Chcesz wydać stówę na jakieś badziewne konto do Lola ? Przeznaczyłbyś lepiej to na coś pożyteczniejszego, niż gry. Nie kupuj tylko sam do tego dojdź - to nie jest trudne. Nie opłaca się wydawać takiej sumy na konta do gier.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Opłaca opłaca ;]

Ja i tak twierdzę, że nie opłaca się wydawać takiej sumy na konta z allegro. Można to przeznaczyć na inne cele.

ezgif-com-effects.gif

Pomocnik
Opublikowano

Kupić możesz, ale pamiętaj, że istnieje możliwość dostania bana na stałe i pieniążki pójdą w błoto.

Opublikowano

Ja i tak twierdzę, że nie opłaca się wydawać takiej sumy na konta z allegro. Można to przeznaczyć na inne cele.

Stracony czas na rozwijanie konta + prąd = Jak dla mnie to się nie kalkuluje.

Jeśli konto jest dużo lepsze niż możemy zrobić w miesiąc i posiada jeszcze skiny/runy to już lepiej je kupić.

Opublikowano

Jeśli konto jest dużo lepsze niż możemy zrobić w miesiąc i posiada jeszcze skiny/runy to już lepiej je kupić.

Ale zrozum, że taką kasę lepiej przeznaczyć nie wiem, np. na bluzę, buty coś pożytecznego. A co Ci przyjdzie z takiego konta w Lolu za 100 zł ? Już lepsze można zrobić samemu w rok, grając tyle czasu osiągniesz więcej niż to warte gówna konto za 100 zł.

Nie lepiej założyć konto, wbić ten 30lvl, runki mieć już zrobione tak jak chcesz, championy jakie chcesz i tą kaskę na RP wydać?

Tu popieram w 100 %.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A ja myslalem ze w lola gra sie dla przyjemnosci, zabicia czasu, pogrania ze znajomymi czy wbicia elo a nie dla rozwijania konta.

W zyciu bym nie kupil konta na allegro, gosc ktory je sprzedaje bez problemu moze je zbanowac lub odzyskac kiedy tylko zechce.

Opublikowano

Ale zrozum, że taką kasę lepiej przeznaczyć nie wiem, np. na bluzę, buty coś pożytecznego. A co Ci przyjdzie z takiego konta w Lolu za 100 zł ? Już lepsze można zrobić samemu w rok, grając tyle czasu osiągniesz więcej niż to warte gówna konto za 100 zł.

Tu popieram w 100 %.

Chyba naprawdę potrzebujesz lepszych lekcji matematyki, policz ile Ci wyjdzie kasy z rachunków za prąd - rok czasu grania.

Dodatkowo jest to czas stracony. Wniosek ? Lepiej owe konto kupić.

@up

Temat jest o zakupie konta więc o tym rozmawiamy, a nie o przyjemnościach, nieprawdaż ?

To czy jest to bezpieczne czy nie - nie nasz problem.

Opublikowano

LaYeR, zakończ dyskusję, bo wychodzisz na kolejnego zazdroszczącego "polaczka-biedaczka", który w swoim małym mózgu nie możne znaleźc miejsca na to, że kto inny może ma kase na to, by sobie cos takiego kupić. Zresztą autor napisał by zamknąć temat bo się zdecydował, więc nie wiem czemu ten temat jest nadal otwarty.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

LaYeR, zakończ dyskusję, bo wychodzisz na kolejnego zazdroszczącego "polaczka-biedaczka", który w swoim małym mózgu nie możne znaleźc miejsca na to, że kto inny może ma kase na to, by sobie cos takiego kupić. Zresztą autor napisał by zamknąć temat bo się zdecydował, więc nie wiem czemu ten temat jest nadal otwarty.

Polaczek-biedaczek? Nowe powiedzenie? Well. Dobrze, że masz bogatych rodziców i Ci kupują co chcesz, bananowe dziecko.

W temacie zaczyna się flame, do tego autor prosił o zamknięcie. Cls.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...