Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iBot Silkroad-R- chardata 34S6 i inne błędy

Pietrii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z iBotem,

Wszystkie konfiguracje wykonałem poprawnie (po kilka razy).

Zainstalowałem nawet Service Pack 1do Win. 7

Bot nie działa zarówno na głównej postaci jak i świeżej (czyli to nie itemki?)

Oto Status Log z iBota.

928dee4db3d87e72med.jpg

@

FILM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podpinam sie pod Pijawka, ten sam problem, nie czyta nicka, skilli, co de facto nie pozwala odpalić bocisza:) Prosze o jakieś sensowne rozwiązanie

Opublikowano

Jedynym racjonalnym rozwiązaniem wydaję się to iż błąd powodowany jest przez jakiś item (z IM lub eventowy), lecz to też trochę dziwne bo ja testowałem bota na Nowej postaci lvl 1 z nowymi startowymi itemami i bot działał bez zarzutu, a Itemy które dostaje się za Snow Flake od So-Ok też tego błedu nie powodują. Hmm...

Opublikowano

C nie zmienia faktu że problem wciąż istnieje i iBot nie działa, wie ktoś już coś o tym błędzie 34A6? Jeśli chodzi o itemy to jest problem bo nie da sie ich wrzucić do store, a jedynym rozwiązaniem wydaje sie "zużycie" itemów, ale już tak jeden z użytowników forum zrobił i nic to nie dał (nie pamietam w jakim dziale ale był omawiany ten problem i gość napisał że to nic nie dało a został bez itemków). Po raz kolejny proszę, jeśli ktoś zna sposób to niech napisze jak to obejść żeby Ibocik w końcu bocił:)

Uczeń
Opublikowano

Nie wiem czy wam to pomoze chlopaki ale u mnie zadzialalo. Poprostu z eventu dostalem itemek Santa Wings to jest scroll do miasta wywalilem go i wszstko działa jak nalezy

5283.jpg
Opublikowano

Ja nie posiadam tego przedmiotu, ale myślę że to jest wina fellow peta, którego dostajemy na starcie postaci. Nie da się go usunąć.. może ktoś ma jakiś pomysł jak to obejść?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...