Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] 24 unlocker.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś przedstawię prosty unlocker , który potrafi edytować wiele wartości takich jak np: lvl czy ilość killi.

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy grę

-Idziemy do koszar

-Włączamy hack

-Wybieramy interesujące nas opcje

-Wpisujemy ilość interesujący nas opcji (np: 100 killi)

UKoJN.png

Download:

http://www.mediafire.com/?86dgrboz07gewqd

Skan:

https://www.virustotal.com/file/a87d76d64f4d0a340211a6234c9020df32b8f0339224a74763030c36bf291b43/analysis/1355169713/

Opublikowano

JAK KTOŚ SIE DOWIE JAK TO WYŁĄCZYĆ PROSZE PISAĆ NIE MAM TERA ZABAWY BO UŻYŁEM ALL 31 LEVEL BRONI I DUPPA I NIE DZIAŁA LVL U MNIE I NIE WIEM CO ZROBIĆ CHCIAŁ BYM TO JAKOŚ WYŁĄCZYĆ PROSZE O POMOC ?

I jak ktoś ma to prosze podać linka do ESP i Do lvl hacka ?

Prosze o ESP najbardziej ?

Opublikowano

@UP

@UP

Zaid czyli jak mam to wyłączyć ten lvl broni bo jak zagram daną bronia wychodze odrazu 31 lvl i nie wiem jak to wyłączyć napisz jak i gdzie !

Opublikowano

@brzoz wchodzisz w prestige shope i klikasz reset stat (przed tym w hack;u nabijasz sobie 20 prestige)

@richardo to nie aim , to trainer

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ktoś ma ingerencje w Twoją karte gracza i widzi kille itd? wystarczy się dowiedzieć ile wychodzi killi na prestiż, np 5k, x20 no to ustawiasz sobie 20 prestiz, 100k killi w statach, z 40k dedów (zeby ratio sie nie podejrzane zrobilo) i tyle ;p tyle ze ja nie moglem wbic rangi, a prestiz latwo ustawilem... dziwne

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Działa . wystarczy wpisać 100 , OK i wejść na dowolny serwer i jak się wyjdzie to się ma .

POMOCY JAK WYŁĄCZYĆ TE ALL WEAPON 31 LV ! Bo gdy zagram dowolną bronią robi mi się 31 lv !

sygnakepacz.png

Opublikowano

Niestety czasami pojawia się bug na wszystkich unlockerach , dlatego jedyną szansą na pozbycie tego jest reset tokenem

Opublikowano

Niestety :( (ale możesz użyć unlockera to ponownego powrotu do nich , tylko nie używaj wtedy na lvl bronii)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...