Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mental :D

Cannabias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram mentalem telekinezą, bow,fly, mam 16 lvl. Chciałem zadać kilka pytań, a mianowicie :

1. Jak zwiększyć mane.. staram się mieć więcej power, ale to coś mało daje

2.Jaki build polecacie bo na telekinezie, ten skill ostatni z lewej strony jest słaby, i dużo żre,, więc możę coś z iluzji. Propozycje poproszę. :D

3.oraz jakie skille na pvp polecacie na pasek wrzucić.

:] Bardzo dziękuję, i czekam na odp

Ps. na jakie statystyki zwracać uwage :D

Opublikowano

Żeby mieć więcej ''many'' jedynie trzeba mieć więcej power. DPS to postać która skupia się jedynie na ataku, to Controller powinien dostarczać zapasy mocy.

Ja preferuję:

1. Telekinesis

2. moc do wyboru

3. Telekinetic Bolt

4. Pyrokinesis

5. Mass Detonation

6. Bolt Barrage

Ale to tylko mój gust.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szczerze mowiac nie wierzylem w shielda w dps-ie, ale zauwazylem ze ma 50% buff na dmg to zaczalem go uzywac na poczatku cyklu :)

gram mental dps-em od wczoraj, takze ciezko mi sie wypowiadac bo dzisiaj dopiero sprawdze poprawnosc loadout'u i jego moc w grupie (reset raidow, ktore skonczylem grajac trollem). jesli moja teoria sie sprawdzi, wrzuce tutaj jutro/pojutrze moj loadout, a jak bedzie cienko pomysle nad jak go ulepszyc i dam znac w pozniejszym terminie.

ok... sprawdzilem jeden loadout dla dps'a i calkiem spoko sie gralo - wychodzily braki w samej specyfice i ogarnieciu roli dps'a, ale i tak zawsze konczylem na 2 miejscu. strata ok 80-100k do pierwszego w tabelce nie jest zla, biorac pod uwage, ze uzywajac gorszej broni i niepelnego, nie do konca zmodowanego t4. z czasem bedzie tylko lepiej!

pozna noca przetestowalem jeszcze jeden loadout na duele/pvp i tez calkiem dobrze. oba loady ponizej do sprawdzenia.

PVE: thought bubble, menace/shield, telekinetic bolt, mass terror, bolt barrage, terrorize

PVP: telekinetic push, menace, pyrokinesis, mass terror, reflect pain, grandeur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...