Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Minecraft Premium

CreeperoManiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, dzis dostalem od kolegi konto premium niby dobrze ale jest problem mam email. i haslo do niego i passy do konta na minecraft.net ale gdy sie loguje wyskakuje mi jakies pytanie. Nie znam na nie odpowiedzi ani kolega on moze wejsc bez problemu jak to rozwiazac da sie jakos zmienic?

21370_07_11_09_8_01_50.jpg

Opublikowano

Mianowicie sa 3 pytania oto jedno z nich

Since you are logging in from this computer for the first time we need you to confirm your identity before you can continue. This is to make sure that your account isn't used without your authorization.

To confirm your identity, please answer the question below. What is your favorite activity?

21370_07_11_09_8_01_50.jpg

Arcymistrz
Opublikowano

Chodzi o to, że zalogowałeś się z innego IP co powoduje, że musisz potwierdzić, że to ty odpowiadając na pytanie :

Jaki jest twój ulubiony sport / ulubiona aktywność (fizyczna)

@down

O to mi chodziło xD

Opublikowano

Musisz się zapytać Twojego kolegi. Podczas rejestracji zadają takie pytania, aby zweryfikować, czy to naprawdę Ty. Możesz dużo razy pisać odpowiedzi, aż w końcu dojdzie do skutku.

Why był szybszy

@Why, nie aktywność fizyczna i sport tylko po prostu zajęcie :P.

Arcymistrz
Opublikowano

Musiałby twój kolega zobaczyć na koncie, czy jest taka możliwość, ale jak on ustawił to pytanie, więc zna odpowiedź, zobacz na stronie mc, czy uda Ci się zalogowac.

Opublikowano

Chyba tak ale nie wiem ja nie zakładałem u nich konta więc ci nie powiem jak on zakładał konto to on musi sobie przypomnieć

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Tak jak już mówiłem, próbuj, aż za którymś razem Ci wejdzie. Pisz po polsku, bo zapewne po polsku odpowiadał. Próbuj sport, informatyka, itp. Na inne pytania podobnie.

Opublikowano

Dlaczego stracone? Jak już mówiłem, próbuj odpowiadać na te pytania, aż w końcu uda Ci się trafić. Nie ma co się poddawać stracić warte 100zł konto.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tylko ze podlaczanie sie pod siec wifi to bedzie monotonne i zalosne na dluzsza mete. Najlepiej bedzie, jak odzyska na e-mail pytania, w koncu emaila ma..

OndteAw.png

Opublikowano

Kolegi zapytaj

o.O przeczytaj co wcześniej pisał

Ale posluchaj nie znamy ich nie ma mozliwosci aby on je zmienil bedac na koncie on nie musi ich podawac

Więc ćwicz czytanie ze zrozumieniem

Problem z minecraft? Pisz PW!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...