Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BOCIK :)

PotrzebujeHacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mialem konto i je mam i pobralem kbota nawet nie zdozylem go wlonczyc ale juz sam latal i bum internet mi siad a tam bot mi juz siad bo minelo 1 dzien i co robic czy na tym samym koncie za free by mi dzialal czy musze nowe konto zalozyc ?

help

Opublikowano

Witam mialem konto i je mam i pobralem kbota nawet nie zdozylem go wlonczyc ale juz sam latal i bum internet mi siad a tam bot mi juz siad bo minelo 1 dzien i co robic czy na tym samym koncie za free by mi dzialal czy musze nowe konto zalozyc ?

Minął ci trial ;] Kup sobie licke Polecam ibota na 2 mieisące 50zł ale aktualizacje 3h max :)

Kbot 12 lat licka 40zł, ale aktualizacje długie

Opublikowano

ps jak moge wziosc na drugie konto na kturym nie uzywalem musze jescze raz w ibot cc sie rejestrowac na tej stronie czy jak

Nie musisz. Zaloguj się na bocie na to drugie konto i jazda

Opublikowano

Minął ci trial ;] Kup sobie licke Polecam ibota na 2 mieisące 50zł ale aktualizacje 3h max :)

Kbot 12 lat licka 40zł, ale aktualizacje długie

Co do ibot się zgodze a co do Kbot na 12lat u któregoś z delerów jest teraz Kbot za 30 zł. . ^_^

Zbieram like + ;]

Opublikowano

a musze sie znow rejestrowac czyli podawac tam w kbot cc rejester itp

podacie mi link zeby sie zajerejstrowac zeby bylo duzo flaxow tam chyba 6 bylo cemedy jakos tak nie prezent tylko comedy

Opublikowano

help

ref co 24h

ile licka koszt

40zł u pukacza

ps jak moge wziosc na drugie konto na kturym nie uzywalem musze jescze raz w ibot cc sie rejestrowac na tej stronie czy jak

nie ma ibot cc o.O nie trzeba się rejestrować

sygnacu.jpg

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Pff, a ja polecam Ivana, KBot NoGG 5 euro przy zakupie przez Ukash.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...