Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2, Android albo Tablet.

Scref

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Na forum jestem nowy i chciałbym was zapytać czy jest jakaś możliwość wgrania Metina na tableta? nie mam kompa więc bez zbednych pytań po co mi metin na tablecie... dodam iż to nie jest (przynajmniej według mnie słaby tablet ) i chciał bym jakoś móc grać na tablecie. Post napisany wlasnie z tego urzadzenia . Gg : 41227771 , piszcie i udzielajcie mi informacji na gg bądź bezposrednio na forum. Dzięki:)

Opublikowano

Cóż to troszkę szkoda bo zyskali by o 1 gracza więcej właśnie na tym urzadzeniu. Ale jeżeli nie da rady to cóż mozna na to poradzic;(

Opublikowano

A jest może opcja po wgraniu Windowsa na tablecie , że będzie dało się ściągnąć metina ?; p.

Tak wgl, to model ; Samsun Galaxy Tab2.

Opublikowano

Tak daleko nie zaszedł ani Microsoft ani Apple. Wymaga czasu ; )

Opublikowano

To teraz już nwm xD... nie dość , że mój mózg jest dziś nietrzeźwy to w dodatku jedna osoba mówi tak a druga tak , to jak wkońcu ^^?g

Opublikowano

Dobra biorę się za szukanie i napiszę najpierw czy udało mi się znaleść jak wgrac i czy udało się wgl włączyć; ).

Opublikowano

Czyli szkoda szukać^^. Szczerze jak było by mnie stać na taki Tablet to wolał bym wydać tą kasę na kompa gdzie nie było by problemów z odpaleniem metka;)...

Opublikowano

na tablecie uruchomisz z tego co ja wiem windowsa 95 / 98

Nie ma i szybko nie będzie metka na andka / windows phone / windows mobile :P

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Ja przekształconego wina xp uruchomiłem na galaxym Y xD 10min włączał się więc nie myśl o metinie. A drugie to sterowanie.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Nie ma szans. Musiałbyś mieć naprawdę mocnego tableta, no i windowsa. Lepiej sobie kupić kompa za 1000 zł jako takiego i w metina będziesz mógł grać bez problemu :) Może (na pewno) w przyszłości metina przeniosą na urządzenia mobilne.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Za cenę tego tableta co podałeś, kupisz lapka który odpali metina i wiele innych rzeczy - więc trochę bezsensu ten tablet :D

Opublikowano

po co zakładasz takie tematy ? jak masz tutaj odpowiedź

http://scr.hu/3cd/x8ubb

Nic nie pisze na temat androida. Tylko only windows.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ten tablet to prezent . Nie ja wydawalem kasę ; p. Ja bym kupił kompa i bez problemu^^. Ale mam nadzieję , że kiedyś to nastąpi iż metin będzie na tablet. Mówicie jak bym sterowal i wgl? Uwierzcie , że mogło by mi być wygodniej jeżeli sterowanie było by przystosowane pod dotyk =). Po za tym wyszła gra cos podobnego a raczej na wzór LoLa , więc może coś jak metin też będzie ^^. Dodam , że gra moba na tablet pochodzi z firmy Gameloft:).

Opublikowano

Ten tablet to prezent . Nie ja wydawalem kasę ; p. Ja bym kupił kompa i bez problemu^^. Ale mam nadzieję , że kiedyś to nastąpi iż metin będzie na tablet. Mówicie jak bym sterowal i wgl? Uwierzcie , że mogło by mi być wygodniej jeżeli sterowanie było by przystosowane pod dotyk =). Po za tym wyszła gra cos podobnego a raczej na wzór LoLa , więc może coś jak metin też będzie ^^. Dodam , że gra moba na tablet pochodzi z firmy Gameloft:).

Do tableta można kupić klawiature więc sterowanie nie provblem

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Order and Chaos? ;P (Gram na telefonie)

@Topic: Prędzej czy później stworzą metka na androida, max. 5 lat. :)

Opublikowano

Za 5 lat to każdy zapomni o metinie teraz ta gra już jest kompletnym dnem. Za dużo osób zna tą grę od strony technicznej z czego zrobił się wielki syf. Po za tym silnik graficzny gry jak na dzisiejsze czasy jest już przynajmniej "biedny".

791f747188ac8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...