Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brantia [Hamachi]

Isubi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapewniam właśnie WAS że serwer tydzień pochodzi nie może być tak żeby administracja aż tak bardzo olewała graczy.

Serwer będe stawiał dzisiejszej nocy + wgrywanie wszystkiego o 15 jutro powinien być start a jak nie to już od 6 w poniedziałek.

Opublikowano

bosski, napisz co jest z tym srv... dajcie jakies info, bo nie wiem czy oplaca sie czekac , skoro 2 dzien juz OFFLINE.

Opublikowano

To jest robienie graczy w TRĄBE.Robicie z nas idiotów.Chciałem tu sobie zagrać czekałem do 24:00 nie dało sie wejsc,Tak samo jak Isubi na pw nie odp cały dzień choć był/a on.Skoro nie umiecie nawet informować co i jak nie bierzcie się za robienie serwera

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszyscy co pisali o nowym serwerze są u admina chociaż to nie mój temat i mnie to zlewa.

Dwa po cholere obrażacie cała administracje skoro hoster się gubi? - " zmienił hasło " - Bosski " ja nic nie zmieniałem " ... to coś nie tak.

Ktoś tam pisał o administracji ( 9 lat ) takim postem pokazałeś swój wiek, znam administracje i sie pomyliłeś zdrowo.

Też chciałem zagrać na tym serwerze, ale to nie znaczy że mam wypisywać 1000 postów w temacie prawda?

Ogarnijcie się ludzie bo śmiech na sali.

76561198048736832.png

Opublikowano

Właśnie pisałem z Isubi, serwer Online dopiero jutro, ze względu na sprawy rodzinne, tak kazał przekazac. : )

Opublikowano

Dymu po kiego chuya spamujesz w tym temacie? To się już dawno żałosne zrobiło jak i strasznie wkurwiayące.

Co to serwa to czekam na ON.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

dokładnie tak, jestem niecierpliwy. ALe cóż jutro serwer ONLINE. Tylko nie dowiedziałem się o której godzinie.

Opublikowano

Nie pierd*l tyle Dymu. Te twoje "ja prdl" widzę prawie w każdym twoim poście komentujący jakiś pocisk na twoją osobę.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Ogarnijcie sie co go tak cisniecie ... Przekazał poprostu to co mu GA powiedział a wy odrazu ciesniecie po kolesiu ...

-.^

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...