Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon-network Cheaty

gwk

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Potrzebuje jakich kolwiek cheatow ktore działają na DN..

Slyszalem ze mozna robic jakos itemy na ++++++++++++ jesli macie taki program bylbym wdzięczny x))

Opublikowano

Zrozumcie dragon network używa plików z officiala, ciężko będzie wychaczyć bugga...

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Nie pierdol to raz,a dwa l2phx dziala na wiekszosci serverach,tylko wiekszosc osob nie wie jak nim operowac. Drogi przyjacielu jest to sniffer wylapujacy pakiety z serveru,badz klienta z moliwoscia zmiany danego pakietu i resendowania. Tu nie nalezy miec tylko wiedzy propo informatyki,trzeba miec rowniez wyobraznie by wiedziec w jaki sposob i z czym kombinowac.

Opublikowano

jedyny cheat ktory dzialal mi na dragonie to bot ale juz nie pamietam jaki

Dawaj delete.png bo dresami poszczuję!

Opublikowano

Photo Instruction inside rar file !!! good configurated !!! + proof of working jpg

Podaje linki do najprostrzej wersji l2walkera na Dragon Network (wszystko już jest ustawione i mam

nadzieje będzie jasne) w katalogu po rozpakowaniu znajduję się wszystko w tym instrukcja z

obrazkami , linki do map jeżeli ktoś chce i link do opisu konfiguracji walkera - powiem

szczerze że przetłumaczyłem to z włoskiej strony ponieważ nie mogłem znaleść żadnego z polskiej

działającego ani wersji angielskiej

hotfile.com/dl/17692930/b9848ba/OGG_10.9.0_HELLBOUND.rar.html

www.4shared.com/file/153007288/e2c74e47/OGG_1090_HELLBOUND.html

hotfile.com/dl/17693061/695cc0c/OGG_10.9.0_HELLBOUND.rar.html

jeżeli ktoś będzie chciał mojej pomocy w ustawieniu ale mam nadzieje ze wszystko bedzie jasne to

ja wylaczam swojego eseta na czas botowania , poniewaz jest to hack i mam ustawione wykrywanie potencjalnych zagrozen ... przez to czesto usuwa plik serwera proxy i bot sie rozlacza w czasie np expienia ... kazdy kto uzywal wczesniej bota wie o co chodzi

pisać [email protected]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Photo Instruction inside rar file !!! good configurated !!! + proof of working jpg

Podaje linki do najprostrzej wersji l2walkera na Dragon Network (wszystko już jest ustawione i mam

nadzieje będzie jasne) w katalogu po rozpakowaniu znajduję się wszystko w tym instrukcja z

obrazkami , linki do map jeżeli ktoś chce i link do opisu konfiguracji walkera - powiem

szczerze że przetłumaczyłem to z włoskiej strony ponieważ nie mogłem znaleść żadnego z polskiej

działającego ani wersji angielskiej

hotfile.com/dl/17692930/b9848ba/OGG_10.9.0_HELLBOUND.rar.html

www.4shared.com/file/153007288/e2c74e47/OGG_1090_HELLBOUND.html

hotfile.com/dl/17693061/695cc0c/OGG_10.9.0_HELLBOUND.rar.html "

Ten gościu wrzucił wam trojana do tego bota dokładnie to trojana z keylogerem jak chcecie się pozbyć konta na Dn to sićagajcie nie polecam !! Mam najnowszego Avasta i jak zacząłem sićgac to po 2% zablokował bo wykrył trojana !! A po trzecie primo jak dajecie linki do haków wrzucajcie też skan anty virusa czy nie ma żadnego syfu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...