Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszelkie Bugi Dradon-network

paskowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym poznac wszystkie bugi pod DN, najlepiej wraz z opisami, bo zamiezam grac na tym serwerze i chcialbym poznac tajniki "zarabiania" i "ustawiania się" w grze na owym serwerze :D z gory Dzieki ;)

Opublikowano

na serverach jest jakiś bug do kopiowania donator coins, ale niestety nie znam go i na pewno działa patch do otwierania box'ów i działa jeszcze fish bot

Opublikowano

No tylko jakby jakiś przytęp nie wiedział to za to są bany :) wiec jak już masz zamiar używać to najlepiej na robisz nowe konto i tam używasz np. fish bota, no chyba ze nie masz neo to ci to nic nie pomorze (bo neo resetuje IP po każdym restarcie kompa :) )

";d" N/C ...

Opublikowano

Na Dragonie działa dobrze L2walker robisz sobie 9 postaci buferzy healerzy do bicia tank spoil itd. różne są metody zarabiania na dragonie przeważnie farmienie określonych itemow. Sam mam na bocie kilka teamów zbierających matsy dzień w dzień ;)

Pozatym ubogie coś te forum ale nie dziwie się większość profesjonalnych hacków nie jest publiczna i nie znajdziecie ich na takich forach a co dopiero ktoś wam je da...

Uczcie się dużo sami pisac programy hackowac pakiety i serwery sami piszcie drobne hacki i boty a potem bedzie coraz lepiej..

Na dragonie został z hackowany enchant skilli w bardzo prosty sposób klikania setki razy na milisekunde w opcje enchant rzez pewien program obczajeni wiedza o co chodzi/b] Niestety zostalo to zle wykorzystyane przez jakis noobow co porobili skill po +30 i gmowie zablokowali

Opublikowano

Potwierdzam kolegę wyżej.

Sam zrobiłem kilka botów i znalazłem kilka bugów, niestety byłem taki głupi i powiedziałem koledze jak to robić a ten oczywiście zrobił o tym film na You Tube. ;/

A zresztą poco wysyłać filmy itp. jak robić enchaty +9999999... ludzie nie umiecie grać bez tego to nie grajcie.. -.-

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...