Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]"Nie można wczytac direct3d." bład

Alak@zam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bład ,jak włączam to pisze to co w tytule . Nie moze wczytac direct3d. Mam tak od kad kolega chcial mi przygotowac kompa do formata i instalowal sterowniki nvidia. Od tego czasu fps mam okolo 1 (ogolem na system ,muli mi wiele zeczy) i przy tym portal mi nie chce odpalic, pisze ze przestal dzialac. Pomocy...

Opublikowano

Karta graficzna : NVIDIA GeForce GT 240M Up to 2303 MB TurboCache . Poszukajcie mi , bo ja jak szukałem to oczywiście po pobraniu (50min czekania) pisało , że nie może instalować . Prawdopodobnie przez złe sterowniki które pobrałem , nie wiem , pisało po angielsku

Opublikowano

Karta graficzna : NVIDIA GeForce GT 240M Up to 2303 MB TurboCache . Poszukajcie mi , bo ja jak szukałem to oczywiście po pobraniu (50min czekania) pisało , że nie może instalować . Prawdopodobnie przez złe sterowniki które pobrałem , nie wiem , pisało po angielsku

http://www.nvidia.pl/object/notebook-win8-win7-winvista-306.97-whql-driver-pl.html oto sterowniki zainstaluj i po problemie

Opublikowano

Sprawdza kompatybilnosc systemu , a po chwili pokazuje , że nie moze kontynuowac bo pewnie zły system czy cos .

P.s Pobieralem to samo godzine temu x.x

Opublikowano

@up

napisz co ci dokladnie wyskakuje :] ewentualnie zainstaluj net framework 3.5/4.0 potem sprobuj zainstalowac stery do karty :]

@down -.-

chodzi mi o to co ci wyskakuje jak probujesz zainstalowac stery -.-

Opublikowano

Czytałem temat gdzie taki gościu z avatarem jakiegos zielonego maga (?) ( pewnie z supp bo bylo w dziale pomocy) pisal aby zaktualizowal sterowniki

Opublikowano

czyli te sterowniki nie sa kompatybilne z twoja karta ^^ sprawdz dobrze jaka masz karte ? a jak jest taka sama to chyba tylko format ? albo sam juz nie wiem

@edit vista 32/64 bit ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...