Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z uruchomieniem serwera Java..

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem wczoraj potestować sobie na moich dawnych pliczkach co robiłem włączam serwer i nie da się jest taki błąd:

Ps: Mam najnowszą Javę 7 Update 9 :) Tak okoo tydzień lub dwa działał ten uruchamiacz serwera !

05btief1x20s.png

Jakieś rady ? Za pomoc oczywiście nagrodzę kilkoma likami :) jest to dla mnie ważne więc proszę o szybką pomoc. :)

image.png

Opublikowano

To co jest w pliku Bat :

@ECHO OFF

SET BINDIR=%~dp0

CD /D "%BINDIR%"

"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar

PAUSE

Dodam że na każdych plikach jest to samo ;/ Oraz że mam Windows 7 chyba Ultimate na 100% 32 bit :P

I że ten plik działał okoo 2-3 tygodnie temu teraz nie ;/

image.png

Opublikowano

A weź wklej to do pliku .bat:

java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o true
PAUSE

Ps 1024m=1gb ramu możesz se zmienić

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

aha dobra masz pobierz ten pliczek i zobacz czy ci działa

Link:

http://speedy.sh/HtJ...salny-start.bat

Skan(dodany):

46566712431372555525.png

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ile masz ramu?? bo z tego co widzę nie chcę się utworzyć wirtualna maszyna a najczęstszym powodem jest za mało pamięci ram na komputerze

A czy masz najnowszą javę? i ile ramu masz aktualnie używane? możesz mieć zużywane całe 4 gb ramu dlatego ci może nie działać

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Wiem jak sprawdzić sorry że tak późno piszę gram z kumplami na jednym Surviwalu :P Mam 4 gb ram Procesor 2 Ghz

Aktualnie mam dostępne 3 gb ramu tydzień temu tez tak bylo i dzialalo wszystko ok :P\

Najnowsza jave mam 7 Update 9

image.png

Opublikowano

hmmm... ale to tak dzisiaj się stało? zrób reset kompa może pomoże ale wątpię no nie wiem jeszcze możesz przeczyścić dysk ccleanem lub innym programem

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@up ??? oco ci chodzi? spam

@top i jak? Halo?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Sorry zagalopowałem się z graniem z kumplami.

Nadal to samo oczyściłem Cleanerem

Chyba nie przetestuje jednak tych pliczków i będę musiał iść na żywioł na maszynie dedykowanej... Eh...

image.png

Opublikowano

Ehhh jak coś to mogę ci dać mojego vps z angli jest mi nie potrzebny zainstaluję ci javę itp..(w tej sprawie pisz na pw)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...