Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2.PL with Girl #8 - S26, Solar - Po trupach do celu!

moniś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odezwala sie austryjaczka piszaca bo arabsku z podtekstem majacym na celu urazic polaka ktorym sama jestes ;] przerasta mnie twoja inteligencja propsy ;]

to jest akurat prawda co mówiła ^^
Opublikowano

Podtekst nigga ma kilka znaczen.

A co do polakow to wg mnie mam racje go uzywajac.

Flourine jesli masz jakies dowody na niego pisz na gg.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Chyba z 4 kidmodów widziałem i nie potrafią ogarnąć spamu w niektórych tematach....

Spoko filmik . Powodzenia dalej.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

@Up, juz zgłosiłam. Dzięki za oceny, dziś gdzieś za 2-3 h powinien pojawic sie kolejny odcinek.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba sposób w jaki komentujesz swoje filmiki. Fajnie się słucha twojego głosu :) Oczywiście szacunek za to że grasz na PLu, ja bym tam wścieklizny dostała :D

58815786.jpg

Opublikowano

Powiem ci że zachęciłaś mnie na powrót do PLa ale jak zobaczyłam co się dzieje w nocy na s26 to zwątpiłam. Botów to biega tyle że głowa mała, a liczba fishbotów dosłownie zwaliła mnie z nóg. To już mniej cziterów biega na privach...

Ale masz racje, na PLu ma się tą satysfakcje z grania i zrobienia chociażby głupiej tarczy na +6 :)

58815786.jpg

Opublikowano

Powiem ci że zachęciłaś mnie na powrót do PLa ale jak zobaczyłam co się dzieje w nocy na s26 to zwątpiłam. Botów to biega tyle że głowa mała, a liczba fishbotów dosłownie zwaliła mnie z nóg. To już mniej cziterów biega na privach...

Ale masz racje, na PLu ma się tą satysfakcje z grania i zrobienia chociażby głupiej tarczy na +6 :)

Wydaje Ci się. Miałem podjarę na PL i też zacząłem grać, ale każdemu, po pol roku sie nudzi i mi tez i skonczylem gre. Wszystko kreci sie kolo , pomiedzy PL a privami i tak lata sie z jednego na drugi.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Wydaje Ci się. Miałem podjarę na PL i też zacząłem grać, ale każdemu, po pol roku sie nudzi i mi tez i skonczylem gre. Wszystko kreci sie kolo , pomiedzy PL a privami i tak lata sie z jednego na drugi.

Powiem ci że grałam dość spory kawałek czasu temu na PLu ale tak jak piszesz zrezygnowałam z powodu nudy. Postacie sprzedałam i przestałam w ogóle grać w metina. Miałam przerwe coś ponad 2 lata i teraz jeżeli mam grać to tylko na 4funach. Ale każdy wie jak dzisiaj jest z takimi serwerami także nie mam większej okazji żeby gdzieś zagrać.

Co do nowego filmiku jak zwykle świetny, gratuluje zrobienia misji na kucyka :D

58815786.jpg

Opublikowano

Kłócicie się całkiem bez sensu.. Wystarczyło napisać "nie podoba mi się - minus" i wychodzisz. Banshee czy jak ci tam, nie zrozum mnie źle ale te twoje serie są nic nie warte ponieważ jak się coś nagrywa to do końca. Widzę max po 10 filmów na serię i w tym momencie to już jest powód aby dać unsub. Jak byś wzięła się porządnie za jedną postać i nie bawiła się z keyloggerami to byś dziś miała to co zawsze chciałaś osiągnąć. Eq warte 3k zł +? Śmieszne.

graphic.png

Opublikowano

Za solar biore sie porzadnie. Wszystkie postacie z priv zośtaly powymieniane. Po czasie sami zobaczycie.

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...