Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy !

CzarnyWilkPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Gdy włączam już zpatchowanego metina wprost po pobraniu client'a wyskakuje mi jakis error okienko o nazwie LOG w którym pisze Metin2.CREATE_NOAPPROPRIATE_Device co mam z tym zrobić ? Pomocy !

I am the most Complete fighter in the World "Yuri Boyka"

Opublikowano

Problem raczej dotyczy twojej karty graficznej. Polecam zainstalować jakieś nowe sterowniki do karty graficznej. Przeczyść również podzespoły sprężonym powietrzem, być może coś się zakurzyło albo lekko odpięło. Przyczyną problemu może być też wersja DirectX. DirectX jest czymś, co wspomaga generowanie grafiki 3D i 2D oraz innych zadań związanych często z grami. Składa się z wielu komponentów, więc może mysz nie jest wspomagana przez niego, gdy uruchamiasz metina w trybie zgodności z Windows Poza tym nie każdy system jest kompatybilny z daną wersją DirectX, więc to by wyjaśniało ten problem. Możliwe również, że karta graficzna jest uszkodzona.

sygnatura2.gif

Pomogłam ... bardzo proszę. Plusik mile widziany.

Pozdrowionka.

Opublikowano

Mam najnowsze aktualizację karty graficznej karta nie jest uszkodzona ponieważ posiadam laptopa i z innymi grami nie mam problem dodam że posiadam win 8 być moze ze to jego wina ?

I am the most Complete fighter in the World "Yuri Boyka"

Opublikowano

@Shanetriss co ty człowieku gadasz miałem to samo przeczytałem na forum Metina 2 temat o tym

musisz usunąć hackshielda

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...