Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wymiana] GPU

Nurtiszos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja specyfika kompa :

Intel Celeron D 330, 2666 MHz (20 x 133)

1500 mb ram ddr

ASRock P4VM800

fx5500

Mam taki problem komputer poprostu muli w lolu 10 fps normal i spada jest to problem karty graficznej i tu nasuwa się pytanie czy kupić karte graficzna czy już lepiej wylicytowac jakiś używany komputer na allegro bo widzialem nawet ciekawe oferty. Co o tym sadzicie?

Opublikowano

Grat jak nie wiem... Szkoda kasy na komputer z allegro. Ile masz kasy ? za blisko 1000 zł można mieć nowy całkiem wydajny sprzęt (g860 + HD4850)

Opublikowano

Trochę lipa, poszukaj czegoś na allegro ale to będzie średnio opłacalne. Pozbieraj kasę, na urodziny poproś rodziców może Ci kupią. 1100 zł i masz dość porządny komputer.

Opublikowano

Tak jak mówiłem tyle nie dostane.Co będzie lepszym wyjściem kupno używanego sprzętu czy dokupić kartę graficzną

Opublikowano

Chyba kupno czegoś używanego za 200-250, bo w ten sprzęt szkoda kasy (RAMy DDR, słaby procesor) Tylko licz się z tym że w tych z allegro są lipa grafiki.

Opublikowano

To co by bylo lepszym wyjsciem kupno karty graficznej czy wylicytowac jakis uzywany komputer?

Przecież Daniel ci napisał, że licytowanie kompa, bo twój to już do muzeum się nadaje

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ciasteczko on ma 200 zł :D Poczytaj temat zanim zaspamisz.

Lola by uciągnął, w sumie nie jest taki zły (JAK NA TĄ CENE !). Możesz licytować (tego co podałeś)

Opublikowano

Która pewnie ma cenę minimalną 700/800 zł :D Na kup teraz są dość ciekawe kompy z Pentium G580 (250 zł) z tym że bez grafik (zintegrowane) możesz w przyszłości coś dokupić i nie będzie najgorzej.

Opublikowano

a na jakich detalach i fps by śmigał.Czy ktoś z was już licytował takie kompy? Czy często ceny podskakują z 1 zł na np 300zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...