Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Takie tam wycarryowanie Garenem 4vs5 ;d

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zamieszczam ss'a z gry Garenem kiedy to gralismy bez supporta (Lux). Ezreal gral solo bot i wygral z tego co pamietam:) Ja gralem Topa na Fiore. Prosze bez komentarzy typu: brales wszystkie fragi, nic nie zostawiles adc/apc.. Umowilem sie na starcie zeby oddali pare fragow (10) zebym mogl szybko zbudowac spora ilosc HP. No i sie udalo i potem fragi juz zdobywalem jedynie wtedy kiedy naprawde ktos z mojej druzyny byl w opresji lub po prostu gdy padli.

Nasz team:

- Ja, Garen - Top

- Nami, Mid

- Fiddlesticks - Jungle (feeder)

- Ezreal - Solo bot

- Lux - Support (AFK)

garena.png

Biale tlo nie oznacza tego ze zamalowalem gry tylko po prostu wycialem ten kawalek ze statami i wycialem kawalek z itemami i tak juz wyszlo :)

Opublikowano

@up

Nie da się grać rankedów poniżej 30 poziomu :P

@top

ładnie, tymczasem zapytam się - jak kontrować takiego garena? :c

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

4x black clever i kontrujesz garena:D

Ładne staty ale bez suppa o ile adc w miae gra da się wygrać. Jeżeli nie było by solotopa/adc lub mida to miałbyś totalny problem.

PS Jakie elo?

League of Legends

Opublikowano

Wiem ale nie skupiałem sie na farmie tylko juz na wspieraniu mojej druzyny raczej ;D ten mecz byl na ELO 1100 jakos nie całe bo przez weekedn spadłem, ale akali juz wybilem sie na ~1200

Opublikowano

Słaby build, bez dmg garen jest useless, wiadomo trochę tankowy musi być, co zapewnia mu jego W, ale na dmg też musisz coś zbudować, bo w teamfightach przejdą obok ciebie i ubiją ad/ap carry bez problemu.

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

Wiem ale nie skupiałem sie na farmie tylko juz na wspieraniu mojej druzyny raczej ;D ten mecz byl na ELO 1100 jakos nie całe bo przez weekedn spadłem, ale akali juz wybilem sie na ~1200

Widać, poziom 1100 ELO... nie skupiłem się na farmie.. tylko czekałem aż jungler zgankuje? Człowieku, 10 farmy=1 frag,

TWl0aHJvb19fX2V1bmVfX18yMDRfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18xMV9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Wyjdz hejcie podlewać kwiatki... Jak dla Ciebie farma jest ważna to farm non stop... @top Gz, chociaz jak poprzednicy bez glownych lini bylo by ciezko.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Więc tak Ładny build widać że nie Ksowałeś z tego iż masz 19 assyst . czyli oddawałeś fragi tylko jak na topa to mała farma elcz wyrobiłeś się fragami . Ogólnie gigtes można wiedzieć jakie masz Elo?

xmMfHrm.png
Opublikowano

można byłi się troche do buildu czepiac ale mniejsza

dobrze ze wycarowales ,jeszcze support da sie zyc , i ta nami na midzie

skup sie na farmie , z tego kasa tez jest ,GZ

­

Opublikowano

Wyjdz hejcie podlewać kwiatki... Jak dla Ciebie farma jest ważna to farm non stop... @top Gz, chociaz jak poprzednicy bez glownych lini bylo by ciezko.

No to wypierdalaj te chwasty podlewać . Wole mieć farme niż biegać za 1 fragiem .

@TOP

Na garenie mogłeś blackclevera złożyć dosyć fajny itemek , no i możesz robić się troche w dmg , bo garen full tank jest dosyć słaby bo wystarczy złożyć armor pene + madredy i garen ssie .

Opublikowano

Słaby build, bez dmg garen jest useless, wiadomo trochę tankowy musi być, co zapewnia mu jego W, ale na dmg też musisz coś zbudować, bo w teamfightach przejdą obok ciebie i ubiją ad/ap carry bez problemu.

Jestes smieszny? Jezeli bylem useless to czemu dosc, ze skonczylem gre z takim wynikiem to jeszcze wygralem?

Widać, poziom 1100 ELO... nie skupiłem się na farmie.. tylko czekałem aż jungler zgankuje? Człowieku, 10 farmy=1 frag,

Miniony daja teraz po 15g (te małe) wiec to nie 10 farmy. Co miałem farmic kiedy juz pushnalem 2 turrety na topie a moj team dostawał w dupe na midzie? Pomysl.

A tak wgl to jungler nawet nie gankował bo za słaby był.

można byłi się troche do buildu czepiac ale mniejsza

dobrze ze wycarowales ,jeszcze support da sie zyc , i ta nami na midzie

skup sie na farmie , z tego kasa tez jest ,GZ

Umiem farmic akurat bo dosyc duzo grywam tez AD Carry a na tej pozycji musze umiec.. Tak jak wyzej nhapisalem, musialem pomoc teamowi na midzie bo dostawali a ja na topie 2 turrety pushnałem,

No to wypierdalaj te chwasty podlewać . Wole mieć farme niż biegać za 1 fragiem .

@TOP

Na garenie mogłeś blackclevera złożyć dosyć fajny itemek , no i możesz robić się troche w dmg , bo garen full tank jest dosyć słaby bo wystarczy złożyć armor pene + madredy i garen ssie .

Hellou, madredów juz nie ma kolego.. Musiałem zrobic full tank bo mielismy squishy team.. ez, nami, fiddle.. Zadnych BC nie potrzebowalem zeby ich zabijac.

Opublikowano

Na poczatku. Fiora zabila mnie pierwsza, potem ja ją raz, drugi wtedy 1 turret. Cofnalem, wrocilem na topa zabilem ja i pushnalem drugiego. 20~ min

Opublikowano

up wtf garen slaby to ja chyba pojde na kolanach do częstochowy.

Garen jest jednym z lepszych tanków wiec nie mów że jest słaby.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Chyba cie popierdoliło, już Inspektor Mundo jest 145 razy lepszy od niego.

Tak czy siak GZ że takie staty tym jebanym klocem nabiłeś.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

up wtf garen slaby to ja chyba pojde na kolanach do częstochowy.

sorry za mój refleks ale gdzie ty widzisz żebym napisał, że garen jest słaby?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...