Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ulepszanie LF-4.

Zaklinacz Dusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam słyszałem coś o tym że się nie opłaca do 16 ulepszać bo nic to nie daje do 10 lvl max ?? Pomużcie mi z tym . A i czy ulepszać po kolei lf-4 czy 1 do 16 i potem kolejną mam 4 sztuki .

-.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

skoro masz 4 szt to nie ulepszaj tylko kupuj klucze nowe lf3 dadzą Ci więcej niż ulepszanie

Ale ja wole teraz ulepszać bo potem będe miał dużo i sam wiesz jak to jest ;).

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Ulepszanie opłaca się tylko dla full elit full lf4, bo normalnie upgrade daje parę % na jedno działko[prawie bez różnicy bez full lf4]

Jak wyżej. Kupuj klucze i zbieraj czwóreczki.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ulepszanie opłaca się tylko dla full elit full lf4, bo normalnie upgrade daje parę % na jedno działko[prawie bez różnicy bez full lf4]

Nom raczej będe zbieram na klucze :) apis 31części trzeba kupić :P ale lepiej klucze ;) .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Póki nie masz kompletu to po co ulepszasz -.- ?

Zbieraj na klucze.

LF-4 polecam ulepszać do 10 lvl bo ktoś tam pisał, że bardzo mała różnica w DMG jest do 16lvl a w ciul uri stracone.

userbarcopy.png

Opublikowano

bo ponoć ulepszenie z 15 na 16 nic nie daje (bug czy cuś albo nie opłacalne)

Pierdolenie o Szopenie (specjalnie napisane) jakiś dzieciak co ma pizdę z matmy to wymyślił i tyle...

Chyba lepiej ulepszać na bieżąco a nie jak będzie miał 40 parę sztuk ??

@topic, rób zety klucze będą znajdujesz lf4 upgrade`ujesz ją do 16 za urkę z zety i tak w kółko...

sygnacu.jpg

Opublikowano

Pierdolenie o Szopenie (specjalnie napisane) jakiś dzieciak co ma pizdę z matmy to wymyślił i tyle...

Chyba lepiej ulepszać na bieżąco a nie jak będzie miał 40 parę sztuk ??

@topic, rób zety klucze będą znajdujesz lf4 upgrade`ujesz ją do 16 za urkę z zety i tak w kółko...

Nom dzięki a tak jeszcze zapytam jak mój task na palladium Zaklinacz?? . ^_^

Zbieram like + ;]

Opublikowano

22X LF-4 8x irek apis zeus i na sepromie golcem walę po 51k bez ulepszeń i havok - to mało

jak robilem ulepszenia na wcześniejszym koncie zauważalne były zmiany DMG&SHIELD

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

22X LF-4 8x irek apis zeus i na sepromie golcem walę po 51k bez ulepszeń i havok - to mało

jak robilem ulepszenia na wcześniejszym koncie zauważalne były zmiany DMG&SHIELD

Zrobie tak jak wszyscy polecają energie = palladium to zeta a urka = ulepaszanie lf-4 :) .

Zbieram like + ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...