Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Formacja Romb

Maqrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wy też macie problemy z nią że nie działa jak powinna? Wczoraj wszystko było ok pewnie po aktualizacji coś zepsuli.

Opublikowano

No np u mnie jest tak że gdy biłem dk to osłonki miałem full a teraz osłonka idzie jak bym nie miał romba.

Opublikowano

To był błąd. Jeszcze wczoraj co sekundę dawała 5 k osłon, a teraz daje tyle co powinna czyli 1% z maksymalnej.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Tak jak to był błąd to niech oddadzą mi moje uridium i niech zabierają sobie ta formacje gdyż ona teraz mi się nie przydaje. Jest to po prostu wprowadzanie ludzi w błąd już ile razy tak było. Pamiętacie ulepszanie dronów ile się miało osłony gdy były na 16? A teraz ile się ma?

Opublikowano

Tak jak to był błąd to niech oddadzą mi moje uridium i niech zabierają sobie ta formacje gdyż ona teraz mi się nie przydaje. Jest to po prostu wprowadzanie ludzi w błąd już ile razy tak było. Pamiętacie ulepszanie dronów ile się miało osłony gdy były na 16? A teraz ile się ma?

Sam miałem dziś kupić romb, ale na szczęście zakupiłem serce ;) Bp to złodzieje taka jest prawda, nic z tym nie zrobimy.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

Opublikowano

Sam miałem dziś kupić romb, ale na szczęście zakupiłem serce ;) Bp to złodzieje taka jest prawda, nic z tym nie zrobimy.

No niestety. Teraz własnie nie już przydatny do niczego a tak to na rombie fajnie się alienki biło.

Opublikowano

czego kurwa narzekacie

Ustawia Twoje drony wraz z jednostką kontrolną w formację rombu.

Twoja osłona regeneruje 1% maksymalnej wartości osłony na sekundę do maksimum 5000 na sekundę. Jednak hitpoints zmniejszają się o 30%.

to był błąd każdy o tym wiedział pisało tak od początku, trzeba było czytać

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Ja to samo twierdze. Od początku było napisane jej działanie.

Opublikowano

czego kurwa narzekacie

Ustawia Twoje drony wraz z jednostką kontrolną w formację rombu.

Twoja osłona regeneruje 1% maksymalnej wartości osłony na sekundę do maksimum 5000 na sekundę. Jednak hitpoints zmniejszają się o 30%.

to był błąd każdy o tym wiedział pisało tak od początku, trzeba było czytać

nawet ten 1% gdyby byl to by bylo dobrze ja dzis mialem 300 000 oslony na statku wiec powinno dawac 3 000 oslony na 1 s a daje mi 1 000 oslony wiec BP calkowicie zepsul ta formacje mam nadzieje ze to naprawia

jak nie zrobia jak wczesniej z rombem niech oddaja kase a formacje se moga wziasc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...