Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]internet , ile ?

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie dość techniczne pytanie , ponieważ będę miał niedługo 2 internety , stacjonarny i mobilny

i stacjonarnego ( wolnego ) używałbym do puszczania bota , odwiedzania stron itp.

a mobilnego ( szybkiego - 20 mb/s ) używałbym tylko do latania na wyloty i mam problem , bo :

nie wiem ile +/- gb internetu będę na to darkorbit potrzebował , w tygodniu latał bym na huntingi około 10h , co daje nam w miesiącu między 40 , a 50 godzin

i teraz pytanie do was : ile gd internetu będzie mi na to potrzebne ?

Opublikowano

mam takie dość techniczne pytanie , ponieważ będę miał niedługo 2 internety , stacjonarny i mobilny

i stacjonarnego ( wolnego ) używałbym do puszczania bota , odwiedzania stron itp.

a mobilnego ( szybkiego - 20 mb/s ) używałbym tylko do latania na wyloty i mam problem , bo :

nie wiem ile +/- gb internetu będę na to darkorbit potrzebował , w tygodniu latał bym na huntingi około 10h , co daje nam w tygodniu między 40 , a 50 godzin

i teraz pytanie do was : ile gd internetu będzie mi na to potrzebne ?

Mi w play schodzi około 200mb na godzine, jak zmienisz ustawienia, to zabiera może z 50mb na godzine, ale większe lagi.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Mi kiedyś poszło na iplusie 450mb w 1h;d(ale to 2 lata temu;d)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

nolife? :)

Niestety nie powinno Cię obchodzić, czy to jest no-life, może jest, może nie, zajmij się sobą.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

"w tygodniu latał bym na huntingi około 10h , co daje nam w tygodniu między 40 , a 50 godzin"

Będziesz latał 10 h w tygodniu co daje ci 50 h w tygodniu? WTF? Chyba w miesiącu ci chodziło :D

silvertcsax.gif

Opublikowano

ja mam neta z play 12 czy tam 15 gb i caly miech od 1 do 1 jest włączony jak nie bot to sobie pogram plus jakis youtube , fb , mpc wszystko co sie da czyli 15gb starczy ci na lajcie na puszczanie bota + granie przez caly miech bez przerwy ;]

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

wiadro internetu powinno starczyc

ktos napisał ze 15 gb mu starcza xDDD lol ja 15 gb to przez noc sciagam xDD nie liczac dnia xD

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

ja mam neta z play 12 czy tam 15 gb i caly miech od 1 do 1 jest włączony jak nie bot to sobie pogram plus jakis youtube , fb , mpc wszystko co sie da czyli 15gb starczy ci na lajcie na puszczanie bota + granie przez caly miech bez przerwy ;]

aż mi się nie chce wierzyć , nocy pewnie masz darmowe , ale , że 15 gb ci starcza na 24 h na dobe

Opublikowano

Ja złużywam na samym graniu w "Darkorbit" jakieś 20 - 30gb na miesiąc a gram codziennie jakieś 2 - 5 godzin plus do tego latanie na bocie całą noc

tak więc 20gb powinno starczyć bez problemu.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...