Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GloriaMt2 [Dedyk]

HannibalxxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest magiczny metal...dropi z azraela,smoka.Oba latwe do ubicia bez buffa,tylko musisz miec ten 150lv zeby sie dostac do azraela.

Dropi do 6 szt z 1 bossa.

Oczywiscie mozesz lache polozyc na expienie i dropic piorka,broszki (cenne) i zamieniac na metale z topka.

Wbijajcie serwer swietny.

Opublikowano

Nom drop dobry tez tam gram ale serwer pada z tego co wiem nie maja funduszy na utrzymanie serwera wiec poszukuje nowego serwera bardziej stabilnego . Eventy zuo równiez daja duzo do życzenia zadko odbywa sie do konca gdyz pada channel . Nie polecam serwera dla graczy którzy chca dluzej pograc . Serwer oplacony do poczatku stycznia .

Pozdrawiam

ZAUFAJ DOBRYM RADOM !!!

Opublikowano

Zagrałbym ale przerażają mnie parametry, coś chyba niedrogi był ten dedyk.

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Wszystko czyste, 37 kont, 2 gildie - tyle pokazują parametry na stronie, ten serwer chyba dłużej stał? Skąd ta czystka? Zastanawiam sie czy pobierać, nie wiem czy jest sens zaczynać na serwerze, gdzie bez niczego kasowane są konta..

Opublikowano

Nie pobieraj...

Bylo tak fajnie...praktycznie zero neosow...ale ktos wpadl na niedoj@#$& poysl z resetem.

Niewiem,moze macie nadzieje ze dojdzie wiecej ludzi,moze liczycie na cud.Wiem tylko ze z tych 50 osob ktore gralo,teraz moze z 15 zostanie.

Serwer padnie za miecha,albo znowu bedzie czyszczenie kont.

Twoj czas,smsy pojda na marne.

Opublikowano

Z tego co widzę, na forum Admin napisał wprost, że potrzebują pomocy od graczy, bo muszą dopłacać do interesu. Szkoda, bo z prezentacji wydawał sie na prawde dobrze zrobiony serwer

Opublikowano

Przepraszam bardzo nie chcieliście grać na serwerze a z 40-50 osób online serwera się nie utrzyma , robiliśmy wszystko dla was tyle ułatwień , zmian a teraz płacz wszystko dla was.

Kolejna sprawa pisało że serwer pada ponieważ mało osób gra i nie jesteśmy w stanie go utrzymać zakładaliście konta i nie graliście , a kolejne osoby już nie wbijały z powodu małej ilości graczy.

A dlaczego jeszcze chodzi ?

Serwer jest do dzisiaj i 18 grudnia zostanie zablokowany dlatego ta czystka

Ja rozumiem 40/50 osób ale wybaczcie ja nie będę dokładał do tego interesu serwer stał jeszcze jak był galapagos i też nie chcieliście grać masa kont a graczy 20 ja dokładałem do niego , ale są pewne granice.

Była pełna kultura na serwerze dbałem o niego jak również Gm

Imperator

Opublikowano

Po resecie zmniejszyla sie liczba graczy , o czym swiadczy status graczy onnline na stronce .

Osobiscie juz na tym serwerze nie gram .

ZAUFAJ DOBRYM RADOM !!!

Opublikowano

Jeżeli dużo ludzi wbije to będzie przedłużenie i poprawione pewne bugi to zależy od was czy chcenie grać na nim czy nie , wbijesz a po pewnym czasie zorientujesz się że długo tu nie zabawisz. Jak pisałem jeżeli ludzie będą grali a nie tylko wbijali i patrzyli mało ludu i znikali to jeszcze dzisiaj go przedłużę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...