Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Kiedy skończy się aktualizacja licencji kbot'a?

tevirafi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy skończy się aktualizacja licencji kbot'a?

To nie od nas zależy, kiedy kbota zaaktualizują, ivan się opier***a, nic nie pozostaje, jedynie czekać :)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Dzis k9iedy na bocie pojawil mi sie komentarz otworzylem okno gry a tu bum we wrotach malo tegop pojawily mi sie dziwne poprzerczne biale cienkie linie;] hmm Własnier ta aktualizacja...czekanie;]

Opublikowano

2-3 dni? :mellow:

kbot ostatnio jest dłużej aktualizowany,

ale co kiedy skończy się aktualizacja?

kbot to crack ibota, a jeszcze ibot 4.88 nie wstał

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

2-3 dni? :mellow:

kbot ostatnio jest dłużej aktualizowany,

ale co kiedy skończy się aktualizacja?

kbot to crack ibota, a jeszcze ibot 4.88 nie wstał

to jakt....
Opublikowano

witam proszę kupic ibot sobie i nie ma aktualek POLECAM a kbot jak wiadomo tani to samo za siebie mówi "co tanie to" :D 2-3dni aktualka zawsze...

Opublikowano

Ludzię Ivan to też człowiek że święta się zbliżają to chcę może spędzić te święta w spokoju a nie siedzieć do 5 rano i pracować nad botem !

Kbot działa jak coś już testowałem.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ludzię Ivan to też człowiek że święta się zbliżają to chcę może spędzić te święta w spokoju a nie siedzieć do 5 rano i pracować nad botem !

Kbot działa jak coś już testowałem.

w Rosji jest prawosławie, czyli święta są dopiero ja miesiąc ;D jak nie lepiej :P

Kbot on KOS off

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...