Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana statusu WP PvP

pitus222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam surę WP na jednym z prywatnych serwerów typu Balmora /Balantia , gdzie bonusy są identyczne jak na PL.

Prędzej czy później postacie posiadają full luda /magi /bloku /abs-u... itp.

Wracając do pytania , zastanawia mnie zmiana statusu do PvP. Mam dość wysoki lvl więć dostępne są wszystkie pkt statusu.

Opłaca się restartować witalność do 30 pkt na rzecz siły ?

Bardziej opłacalny bulid to full int /wit/zreka reszta w sile czy full siła /int/zręka reszta wital ?

Rozumiem ,że mając rozwiniętą siłe na maxa to będę bić wiecej. Orientuje się ktoś o ile ?

Czy mając siłe zamiast wita będę wstanie ustać serie u takiego np .bodego/mentala ? (albo zabić go przed wypuszczeniem jej )

Prosiłbym o odpowiedzi graczy którzy mieli już podobny dylemat i rozwiązali go. Z góry dziękuje.

Ps. Nie mogę tego sprawdzić sam ,zwoje korekty są tylko w IS na który szkoda mi wydawać pieniądze.

Opublikowano

Ja bym dawał w zre ona daje dmg od skilli oraz uniki

A siła dmg z hita

wiec chyba bardziej opłaca sie zre.

A wit bym zresetował całkiem i wbił w itemach 2kpz

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Bywalec
Opublikowano

Build: SIŁA - INTELIGENCJA - ZRĘCZNOŚĆ/WITALNOŚĆ.

Moim zdaniem zresetuj punkty Witalność, i dodaj do siły/zręczności.

Punkty odjęte z Witalności, zastąpią Ci bonusy PŻ.

Opublikowano

Posiadając status full int/wit /zreke oraz itemy 2/1.5k pż walcząc z mentalem ledwo jestem w stanie ustać serie.

Zastanawiam się więc czy retart witalnośći na rzecz sily to napewno dobry pomysł.

Bywalec
Opublikowano

Posiadając status full int/wit /zreke oraz itemy 2/1.5k pż walcząc z mentalem ledwo jestem w stanie ustać serie.

Zastanawiam się więc czy retart witalnośći na rzecz sily to napewno dobry pomysł.

Tak, zmieniaj. Będziesz na pewno zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...