Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Allium - CraftBox - Bronie na 90

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te bronie takie zostaną, czy bedziesz dawał inne? Bo ten tasak wiekszosci myśle, ze nie przypadnie do gustu z wygladu :(

kad0ni.jpg

Nom ..

astiumsign.png

Opublikowano

Nie widze sesu do broni wiec, nie bedzie kowala czy jak ?

To jest na robienie broni epickich a inne itemki zwykłe u kowala przynajmniej tak myśle

@top gratulacje pomysłu:0

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

do +9 robisz u kowala, w ten sposob sie robi nowe bronie, zamiast dropu jest craftobx. wiem ze na serwerach prywatnych norma sa lancuszki z 20 mieczy bez zadnych poziomow ale nie tutaj

sygna.png
Opublikowano

do +9 robisz u kowala, w ten sposob sie robi nowe bronie, zamiast dropu jest craftobx. wiem ze na serwerach prywatnych norma sa lancuszki z 20 mieczy bez zadnych poziomow ale nie tutaj

Zacytuje Twoje słowa:

"To nie metin2 to jest Allium" ^^

Pomysł może nie jest twórczy, ponieważ sam mówiłeś, że zaczerpnąłeś go z MineCrafta lecz wykonania można jak najbardziej pogratulować. Nigdy się nie spotkałem z takim czymś, jedna osoba robi więcej niż całe Yami(twórcy metin2).

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Zacytuje Twoje słowa:

"To nie metin2 to jest Allium" ^^

Pomysł może nie jest twórczy, ponieważ sam mówiłeś, że zaczerpnąłeś go z MineCrafta lecz wykonania można jak najbardziej pogratulować. Nigdy się nie spotkałem z takim czymś, jedna osoba robi więcej niż całe Yami(twórcy metin2).

na jakiej podstawie stwierdzasz ze pomysl jest zaczerpniety z minecrafta? przeciez cos takiego jak skrzynka na ziola - zielarstwo, w ktorym do stworzenia ros trzeba zmiksowac najpierw milion pincset kwiatow na soczki, jest w metinie. od dawna. sto lat zanim powstal minecraft. tu nie chodzi o to by w dokladnym miejscu cos polozyc, lol

poza tym zeby tenma gral w minecrafta to trzeba by mu jakie pro itemy w tf2 zalatwic bo inaczej nie siadzie do tego szajsu :< probowalem go namawiac

btw. co to jest Yami? xD

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

na jakiej podstawie stwierdzasz ze pomysl jest zaczerpniety z minecrafta? przeciez cos takiego jak skrzynka na ziola - zielarstwo, w ktorym do stworzenia ros trzeba zmiksowac najpierw milion pincset kwiatow na soczki, jest w metinie. od dawna. sto lat zanim powstal minecraft. tu nie chodzi o to by w dokladnym miejscu cos polozyc, lol

poza tym zeby tenma gral w minecrafta to trzeba by mu jakie pro itemy w tf2 zalatwic bo inaczej nie siadzie do tego szajsu :< probowalem go namawiac

btw. co to jest Yami? xD

W pierwszym filmie w którym pokazywałem craftobx nawiązałem do minecrafta, ale nie mówiłem, że to jest moją inspiracja, z reszta jest to tak podstawowa rzecz, że mogła zostać sciągnieta z jakiej kolwiek gry. Po prostu minecraft jest na tyle mainstreamowy ze każdy skojaży to z nim. Cóż..

sygna.png
Opublikowano

btw. co to jest Yami? xD

Chodziło mi o "YMIR" mój błąd.

Tenma nawiązał w jakimś tam filmie z MineCraftem i dlatego tak stwierdziłem.

W pierwszym filmie w którym pokazywałem craftobx nawiązałem do minecrafta, ale nie mówiłem, że to jest moją inspiracja, z reszta jest to tak podstawowa rzecz, że mogła zostać sciągnieta z jakiej kolwiek gry. Po prostu minecraft jest na tyle mainstreamowy ze każdy skojaży to z nim. Cóż..

Wiadomo ale w którymś z filmów wspomniałeś o MineCrafcie i dlatego tak stwierdziłem, że pomysł właśnie z niego. Jeśli Cię jakoś to uraziło czy coś to najmocniej przepraszam :)

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...