Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Czapka] Co sądzicie o tej czapce ?

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.Suchy i taka krytyka jest ok a nie jak Upy -.- Rozumiem, że Ci się nie podoba :) W sumie to też wolał bym nic nie nosic ale mam troszkę dłuższe włosy i jak pada śnieg to potem długo się suszą ;/

Harley Quinn - Warta jest tej kasy ? Dobrze się ją nosi ? Jest dosyć ciepła ? Nikt Cię nie wyzywa od pedała, że masz taką czapkę ?

Też mam troche dluzsze wlosy (cos w stylu jb) i to wlasnie fajnie bo nie jest mi zimno w glowe :P

Opublikowano

Najlepiej nic nie noś tak jak FuturO (patrz avatar)

A takie czapki są pedalskie, a o kolorze nie wspomnę. Nie jestem kimś, który ślepo posługuje się stereotypami, że np różowy jest tylko dla kobiet bo też czasem noszę koszulki kolor taki ciemniejszy różowo czerwony;D.

Ja osobiście noszę nadal fullcapa i jest ciepło, a nie noszę jej jak Chada czyli, że całe uszy i oczy zasłania :D

Opublikowano

A takie czapki są pedalskie, a o kolorze nie wspomnę. Nie jestem kimś, który ślepo posługuje się stereotypami, że np różowy jest tylko dla kobiet bo też czasem noszę koszulki kolor taki ciemniejszy różowo czerwony;D.

PACMAN PEDALE xD

Pierdol system, lecz rób to stylowo

Powrót na stare konto:

Cass†

Opublikowano

Pamiętam stare czasy były fajne chodziło się do sklepu i brało to co w sklepie było "szybka męska decyzja " że tak to ujmę a teraz chłopak chodzi do wielu sklepów bo mu sie czapeczka spodobała i musi ją mieć. A teraz tak jak dziewczyny do wielu sklepów i szukać co będzie fajne i na "topie" .

A co do czapki podoba ci sie kupuj i po problemie

Opublikowano

Jakbym miał dredy, to może bym kupił. Ludzie, musicie tak wymyślać? Ja jak potrzebuję czapki to jadę i kupuję brązową/czarną i kit, albo mówię mamie "czarną czapkę" i tyle. To po co to piszesz, jak ci się podoba to bierz?!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...