Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Czapka] Co sądzicie o tej czapce ?

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim. Mam do was pytania, mianowicie co sądzicie o tej czapce ?

http://allegro.pl/glovestar-czapka-komin-skate-smerfetka-zielona-i2790900645.html

Bardzo podoba mi się odcień ale nie wiem czy ona będzie ok dla chłopaka. Co sądzicie ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

że wygląda jak kondom, takie moje zdanie.

kolor oczojebny, kojarzy mi sie ze spedalonymi kolesiami w rurkach. :C

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

To masz źle z głową jeśli taki kolor kojarzy Ci się z czymś takim :C Czekam na dalsze opinie.

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

PEDAŁ PEDAŁ . TĘPIĆ PEDAŁÓW KURWA 21 GRUDZIEN KONIEC SWIATA DLA PEDAŁÓW DZIWKI GINIECIE KURWA SMERFETKI CI SIE ZACHCIAŁO? CZAPKI NIE PORUCHASZ . TAKIE JEST MOJE ZDANIE TĘPIĆ KURWY . KUP SOBIE KURWA JESZCZE SMERFETKOWE VANSY I WYJDZ NA ULICE A JAK CIE SPOTKAM TO KURWA ZAJEBE JAK ŚWINIE .

Opublikowano

@UP Ahhhaa... żal mi takich pseudo "mężczyzn" :O Dla was męski jest dres, ogoleni na łyso i bycie JP :)? Ja się pytam czy taka czapka będzie ok dla chłopaka, a nie czy ma pedalski kolor.. -.-

r718w5.png

Opublikowano

Moim zdaniem czapka jak dla kominiarza :D

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano
@UP Ahhhaa... żal mi takich pseudo "mężczyzn" :O Dla was męski jest dres, ogoleni na łyso i bycie JP :)?

Nie, ale i tak jest bardziej męskie od oczojebnych kondomów na głowie

Opublikowano

Ty chyba kurwa nie wiesz jak wygląda kondon ale masz już nieźle pojebane w tej głowie... Mam Ci tutaj wstawić zdjęcie kondona :O?

Ehh.. mężczyźni ^^ JP na 100% :)

Slaash - Bardzo fajna ale ja mam zieloną kurtkę więc szukam pod kolor :)

PS do tych pseudo mężczyzn :) Sprzedawca ma w ofercie bardzo dużo kolorów tej czapki :)

r718w5.png

Opublikowano

Platinum za duża ? :D Skąd wiesz jaką mam głowę ^^

r718w5.png

Opublikowano

.Suchy i taka krytyka jest ok a nie jak Upy -.- Rozumiem, że Ci się nie podoba :) W sumie to też wolał bym nic nie nosic ale mam troszkę dłuższe włosy i jak pada śnieg to potem długo się suszą ;/

Harley Quinn - Warta jest tej kasy ? Dobrze się ją nosi ? Jest dosyć ciepła ? Nikt Cię nie wyzywa od pedała, że masz taką czapkę ?

r718w5.png

Opublikowano

A Co powiecie o fioletowej ?

r718w5.png

Opublikowano

Weź idź na miasto zobacz za normalną czapką przynajmniej masz pewność że shitu nie dostaniesz a nie spamisz niepotrzebnie tematem "Czy ta czapeczunia wam się podoba ? Co sądzicie o tej czapeczuni ?"

Opublikowano

Pogaduszki to pogaduszki :) mogę pytać o co zechce :)

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...