Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie pisać BOTA ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie czytałem twojego posta, nie powiedziałeś właśnie tego, ja mu podałem chociaż linka, gdyż czytając jego posty stwierdziłem, że jak grochem o ścianę, szkoda Ci pijawko?

Linka to on raczej zna chyba że czyta tutorial bez pierwszego działu...

Wiem że czyta Tutorial gdyż chce zrobić skrypt skopiowany z tutoriala.

Opublikowano

Musztardorze, wiedz że aby w Paincie nie da się napisać - Paint to edytor grafiki, nie tekstu

paint-programming.gif

Prawdziwi programiści piszą tylko i wyłącznie w paincie :)

mjut.png
Opublikowano

32 piksele to zaledwie kilka linijek kodu w c++? ale nieźle. poza tym się tak długo pisze. A jeżeli tak naprawdę(wiem że nie :)) tak piszą programiści to się zastanów ile by pisali gry(ogromna ilość gier jest pisana w C++ (właściwie prawie wszystkie)(tak wiem że każdy to wiem))

PS: Temat "Gdzie napisać BOTA ?" zamienił się w dyskusję o kompilatorach, językach programowania, edytorach tekstu i grafiki. LOL.

Opublikowano

32 piksele to zaledwie kilka linijek kodu w c++? ale nieźle. poza tym się tak długo pisze. A jeżeli tak naprawdę(wiem że nie :)) tak piszą programiści to się zastanów ile by pisali gry(ogromna ilość gier jest pisana w C++ (właściwie prawie wszystkie)(tak wiem że każdy to wiem))

Nie wprowadzaj innych w błąd. Każde szanujące się studio wydające 'poważny' soft pisze w niczym innym, jak właśnie w paincie. Najwięksi profesjonaliści korzystają nawet ze spraya. Myślisz, że jak powstał chociażby Windows, hm?

@topic

Polecam pisać w domu korzystając z Worda 2013 i kompilować online. IMHO najwygodniejsza opcja.

mjut.png
Opublikowano

Nie wprowadzaj innych w błąd. Każde szanujące się studio wydające 'poważny' soft pisze w niczym innym, jak właśnie w paincie. Najwięksi profesjonaliści korzystają nawet ze spraya. Myślisz, że jak powstał chociażby Windows, hm?

@topic

Polecam pisać w domu korzystając z Worda 2013 i kompilować online. IMHO najwygodniejsza opcja.

;)

Mam ojca programistę... Nieważne. To już wiemy dlaczego Windows ma bugi.

Jeżeli ktoś uważa że poważne programy pisze się na Windows, można publicznie uznać go za idiotę.

Jeżeli ktoś uważa że Windows napisano na Windows to...

Opublikowano

Ja polecam pisać w zeszycie. Do tego słyszałem że istnieją kompilatory zeszytowe, które telepatycznie wysyłają dane do komputera i na ekranie wyświetla ci się skompilowany program.

To kod mi nie zadziała bez kompilatora ?

Facepalm100000000.gif

Opublikowano

określ co nazywasz poważnym programem?

Mówiąc poważny program mam na myśli np.:

• Antywirusy Norton Kaspersky AVG
  • Nagrywarki Fraps
  • Platformy dystrybucyjno-społecznościowe Steam
  • Przeglądarki MozillaFirefox InternetExplorer GoogleChrome

Ogólnie te "większe" programy wymagające więcej czasu i bardziej zaawansowanego zespołu ludzi, których nie napiszesz w pół godzinki na netbook'u. Duże programy dużych firm. Gry. Płatne aplikacje często takie są.

Po całej dyskusji w tym temacie, stwierdzam że ze swoimi obecnymi umiejętnościami i obecną wiedzą, nie napiszesz żadnego bota.

Jeżeli ktoś uważa że poważne programy pisze się na Windows, można publicznie uznać go za idiotę.

Jeżeli ktoś uważa że Windows napisano na Windows to...

Połączenie mjut, Loude i Dissess : Na kartce rysuje się po kolei kolorowe piksele. Profesjonaliści korzystają z farb olejnych, spreju, szminki, a najwięksi hardkorzy nawet z farb wodnych aby pisać programy wielopiętrowe. Następnie nieistniejący kompilator zeszytowy przesyła telepatycznie dane do komputera, komputer kompiluje kompilatorem który nie istnieje, aby go nie było i było wygodniej. Następnie wyświetla nam się efekt końcowy.

Opublikowano

Połączenie mjut, Loude i Dissess : Na kartce rysuje się po kolei kolorowe piksele. Profesjonaliści korzystają z farb olejnych, spreju, szminki, a najwięksi hardkorzy nawet z farb wodnych aby pisać programy wielopiętrowy. Następnie nieistniejący kompilator zeszytowy przesyła telepatycznie dane do komputera, komputer kompiluje kompilatorem który nie istnieje, aby go nie było i było wygodniej. Następnie wyświetla nam się efekt końcowy.

No, coś w tym stylu :D Wreszcie to zrozumiałeś.

mjut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...