Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to normalne?

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kolege, który ma 14 lat i ma na imię Dominik. Otóż Dominik myśli, że jest jakiś wielce dorosły itp. (to taki babiarz i laluś) a ogląda disney xD. To są tylko moje podejrzenia, ale gdy gadałem raz z nim na skype to słyszałem właśnie jakiś program z tego programu dla dzieci. Może jestem dziwny, ale ja ostatnio włączyłem bajke (disney channel, nickelodeon lub disney xD) gdy miałem 10 lat. W kinie był niedawno też na jakiś bajkach :P haha .

Opublikowano

przecież to dziecko i czemu sie tu dziwić ?

ty takim postem stawiasz się na równi z nim , więc ciebie tez trzeba traktować jak dziecko z kompleksami. zazdrościsz mu że ogląda czy co ?

znając życie sam oglądasz i udajesz twardziela że nie oglądasz !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

No i co z tego niech ogląda.Bajki na tych kanałach są chujowe( mówię tu o tych nowych) ,ale te stare są zajebiste.

Mam 20 lat , a sam oglądam Pingwiny z Madagaskaru i nie widzę tutaj nic dziwnego :D

Twardziej z Gimbazy się znalazł.

Opublikowano

Ok można zamknąć, nikt mnie nie rozumie.

Biedne dziecko idź się do mamy popłacz i oglądnij bajeee.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Mam 20 lat kończe studia mam dziewczyne ( już 2 lata) i oglądam disney/CN/itp. Więc ja też jestem dziecinny? Lubie się pośmiać a to kiedyś było moje dzieciństwo. Autor tematu jest żałosny typowa gimbaza.

Opublikowano

a kogo obchodzi o co ci chodziło, z wypowiedzi wyraźnie wynikało że nie jesteś tolerancyjny i nie uznajesz czyjegoś prawa do wolnego wyboru tego co może robić

następne w kolejności zaczniesz krytykować że robi zakupy w Biedronce czy na Allegro bo jest taniej a nie jak ty w markowych sklepach gdzie drożej ?

sprawdź w słowniku wyraz TOLERANCJA i WOLNY WYBÓR

następnym razem jak ci sie coś nie podoba w kimś to mu to śmiej powiedzieć prosto w twarz i daj możliwość obrony, a nie za plecami usiłować oczernić i ośmieszyć, co jak widać z odzewem na post ci się nie udało ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...