Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

expiarke na serwer

Mrenomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtam mam dosyc duza gildie.. mam obok gildi 2 spawnery pajakow jaskiniowych

. na serwerwerze jest mozliwosc przenoszenia spawnerow. Gdzie je dac i jak obudowac, zeby np jak sie respily lecialy do jakiegos pomieszczenia z ktorego nie wyjda ani nie uderza mnie.? dam lajki za pomysly... gildie mam pod ziemia pod oceanem.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Zrób dwa pomieszczenia. Postaw tam spawner 1 i spawner 2. Chodzi mi że takie pomieszczenie że taki +, że jedno tam drugie tam. Wykop jeden pasek, sprawdź gdzie woda dosięga tam wykop dziurę. Postaw spawner 2 kratki od ziemi (usuń ten coobel co podstawiłeś pod spawner. Porem to zrobić tylko tak żeby pająki spadały to jakiegoś kwadrata 2x2 z kratami :P

Opublikowano

Raczej ich nie zamkniesz :? One potrafią przejść przez 1x1 więc powodzenia...

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Zrób na wzór HASA z serwera SKKF'a.

Daj 4 niedaleko siebie i wymierz wodą, aby spadały do dziury i były na hita.

Opublikowano

Pajaczki jaskiniowe nie umieja plywac, o czym wie niewiele osob. Wystarczy zbudowac,, aby zaraz po zrespieniu trafily do jeziorka a ty je ubijesz stojac na brzegu :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

mam pytanie. dot ich.

Czy pajaki beda plynac tunelem ktory maja do takiego pomieszczenia czy beda tam staly i nic nie robily?

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

wiesz co? najlepiej na creative ze spawn egga zrob pajaczka i zrespij go w strumyczku, i zobacz czy plywa czy nie :) nie wiem co dokladnie znaczy "nie umieja plywac"...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...