Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wymiana] części

masKarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MSI MS-7388 , athlon x2 6000+ 2x3.0 , ddr2 800mhz 2gb , zasilacz 450w , geforce 8600gt 256mb . myślałem o wymianie kompa jednak że nie mam zbytnio pieniędzy , co myślicie pierw o wymianie grafiki na radeon hd6670 1gb ddr5 ? + do tego 2gb ramu , potem by można poczekac na jakaś płyte obsługujaca am2,am2+,am3,am3+ i dokupic jakiegos phenoma 2 x4 albo athlona 2 x4 . jak tam z tym radeonem ? wpełni wykorzystam go ? i czy w ogóle moj aktualny sprzet go obsłurzy?. ogólnie szukam czegoś taniego a zarazem dobrego żeby pograć spokojnie w bf3 itd na świeta ; ) . komputer ma 6 albo 7 lat zaniedlugo.

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

to jest pytanie nie wymiana, gdybym może wiedział co wymienić i ile mam pieniedzy do wykorzystania to może bym się posłużył wzorem , po co komu w ogole moja obudowa nagrywarka i dysk jakie to ma znaczenie do reszty...

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Nie podałeś modelu zasilacza. W tym wszystkim ledwo co można się doszukać podzespołów i tego co chcesz kupić. Wzór albo temat leci (masz czas do 14 jak Flap napisał)

poradnik jak sprawdzić podzespoły masz w regulaminie

Opublikowano

Nie zastosowałeś się do wzoru zamykam temat.

BTW

Bo jak dysk masz na IDE, a MOBO damy ci z wejściem tylko na SATA to jak podłączysz dysk? Tak samo z nagrywarką.

Bez zasilacza też nie możemy ci pomóc, bo jak masz jakiś z czarnej listy 200W, to nic nie wymienisz

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...