Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Arl V39

kondikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie dotyczące tego czołgu.

Mianowicie - które działo lepsze? 105-tka (ta z S-35CA) czy topowa 90-tka?.

Mam dylemat, bo 105 potrafi nieźle pierd......ąć, bo rzadko mnie ruca na 7/8 tiery.

Stąd moje pytanie, czy polecacie mi 105-tke czy 90-tke? i czy bardzo się różnią od siebie?

Za wszelką pomoć plusikii ;))

Opublikowano

Bierz tą która ma więcej penetracji bo co z tego że np masz 400dmg a penetracji 120 na 7/8 tierze. Lepiej miec DMG 250 i penetracje 200

Opublikowano

hah w top dziale tego czołgu (TD) to chyba nawet wiecej niż 200 bo 212 penetracji jak dobrze pamietam .. co do tematu nie masz co sie zastanawiac tylko bier to dzialo bo ma naprawde kozackie przebicie

Opublikowano

Zawsze bierz z tą wiekszo penetracja , ew. do niej pestki mozesz tez kupic z wiekszym dmg i moze bedzie bardziej wyrownane jak z tym drugim dzialkiem

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, bo nie wiedziałem czy badać to działo czy od razu lecieć w VII tiera ;P .

Do zamknięcia.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, bo nie wiedziałem czy badać to działo czy od razu lecieć w VII tiera ;P .

Do zamknięcia.

Zawsze badaj moduły które na następnym czołgu też są, bo zaoszczędzi ci to expienia stockowym czołgiem.

Zamykam

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...