Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] Jak pobrać na dysk D?

marcodado

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zainteresowała mnie ta gra lecz zajmuje prawie 4 gb i nie mogę jej pobrać na dysk D bo na dysku c nie ma miejsca. Da się ją jakoś pobrać na dysk d?

Opublikowano

Problem jest taki, że to co pobiera się przez przeglądarkę zajmuje tylko parę kb.. Dopiero po uruchomieniu tego co się pobrało przez przeglądarkę zaczyna się pobieranie całej gry.. Wyskakuje błąd krytyczny, brak miejsca na dysku C. Nawet zmieniłem domyślny dysk i folder zapisywanie programów, lecz to nie pomogło bo gra i tak chce się pobrać na dysk C. Wydaje mi się, że już nic nie da się zrobić. Nawet chciałem przenieść gb z dysku D do dysku C przez jakiś tam program, lecz nie udało się..

Opublikowano

Jak ci sie instaluje launchera , to tam mozesz chyba zmienić. Czyli po sciagnieciu tego z strony WoT , instalujesz to na dysku D ,i wtedy powinno ci pobrac na D. Ja np. chyba tak zrobiłem i mam na innym dysku.

A inaczej to nie wiem , napewno nic sie w "przegladarce nie zmienia" , tak tyko wybierasz region , ewentualnie serwer gry

Opublikowano

Nie, mam to na dysku d lecz i tak pobiera na c. Nic poza kupnem kompa z porządnym dyskiem c nie załatwi sprawy, ale dzięki wszystkim za odpowiedzi :)

Opublikowano

Jak pobiera to kliknij ten klucz u góry :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...