Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Grudniowa wyprzedaż !

kamilg1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• 1,522 - 50% off boosts -Bosty (EXP,IP)
  • 5,076 - 50% off rune pages (Strony run)
  • 5,249 - RP purchases get extra bonus RP (similar to September) (Przy kupnie RP bonusowe ''RP'')
  • 15,476 - 50% off skin super sale (10+ skins, including some never before on sale) (10 skinów wliczając te ,które nigdy nie były w wyprzedaży)
  • 11,679 - 75% off skin retirement (retiring several older skins to the legacy vault) (Przywrócenie 7 starszych skinów do sprzedarzy)
  • 15,487 - 50% off legacy skins (bringing back some retired skins not currently in the store) (Przywrócenie niektórych skinów ,które nie są obecnie w sklepie)

Jakie skiny są wliczane (te starsze) do sprzedaży ?

Crimson Akali

Matador Alistar

Pharaoh Amumu

Red Riding Annie

Annie In Wonderland

Safari Caitlyn

Nightmare Cho'Gath *(Mam go)

Red Baron Corki

Mr. Mundoverse

Toxic Dr. Mundo

Masquerade Evelynn

Nottingham Ezreal

Desert Trooper Garen

Scuba Gragas

Alien Invader Heimerdinger

Angler Jax

Phantom Karthus

Unmasked Kayle

Swamp Master Kennen

Sonoran Kog'Maw

Shamrock Malphite

Vizier Malzahar

Dragon Knight Mordekaiser

Leopard Nidalee

Sasquatch Nunu

Blacksmith Poppy

Noxus Poppy

Professor Ryze

Workshop Shaco

Frozen Shen

Yellow Jacket Shen

Hextech Sion

Spectacular Sivir

Emerald Taric

Badger Teemo

Firefighter Tristana

Highland Tryndamere

The Magnificent Twisted Fate

Kingpin Twitch

Butcher Urgot

Feral Warwick

Time Machine Zilean *(Mam go)

Wyprzedaż rozpocznie się 11 stycznia : )

Jaka wyprzedaż ? Event polega na 2 etapach.

1 - Wyprzedaż 11 stycznia,która przyniesie nam skiny ,które nigdy nie były w wyprzedaży.

2 - Zacznie się pod koniec grudnia i on polega na naszych głosach ! Więc głosujcie na co chcecie smile.png Link: http://na.leagueofle...

A wy ? Jakie macie stare skiny lub jakie chcielibyście mieć? ! Zapraszam do komentowania.

*Numery przy propozycjach eventowych to numery głosów. -Przepraszam za te nie dopatrzenie odnośnie grudnia/stycznia. ; P

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Opublikowano

Skiny mnie nie obchodzą bo to dla mnie strata kasy...

A głosowałem na extra RP po doładowaniu

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@UP nie przywroca bo to jest skin z harrowing 2010 takich skinow nigdy nie przywroca, sam bym go kupił ale coz.

@TOP Rezultat głosowania bedzie w styczniu z okazji czarnego piatku :P

Ja chce Badgera Teemo pamiętam jak zaczalem grac to jedna z pierwszych postaci byl teemo i wtedy jeszcze ten skin byl, zawsze chcialem go kupic ale widze ze ludzie glosuja na to 50% off skin super sale (10+ skins, including some never before on sale) ;_;

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Troszkę to się robi nudne co roku ta sama promocja mogli by zrobić np - 50 % na legendarne :)

I każdy by biegał z nocturnem i cho gathem.

Moim zdaniem te 10+ których nigdy nie było to dobry wybór.

Opublikowano

Również głosowałem na dodatkowe RP :(

Może sie skusze na toksycznego mundo jednakże szkoda że nie ma tych rp :C

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Mam pytanie te wszystkie skiny co sa na legacy to bedą jutro (wtorek 11.12.10) ? . Wiadomo moze kiedy beda skiny swiąteczne , bo juz nie widziałem i sa naprawde fajnie .

Opublikowano

"1) On January 11, the regular Friday sale will be replaced by a Skin Super Sale which will include some skins never before on sale (not Legendaries or other ineligible skins). As usual, three champions will also be on sale."

Zdaje mi się że 11 January to 11 Stycznia. Tak więc do promocji jeszcze kupa czasu ;)

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Od kiedy several do siedmiu?...

Od kiedy retiring to przywrócenie?...

Tłumaczenie chyba z podstawówki. Mistsz angielskiego op.

Imho wolałbym opcje ostatnią, i cieszy mnie że to ona wygrała.

Opublikowano

Jak dla mnie to ta promocja jest dobra, nigdy jeszcze nie miałem okazji nic kupić w promocji ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

czogat mast hef :D.Jestem zadowolony że riot obdarował nas wyprzedażą legendarnych skinów :D.Słyszałem o tym wcześniej, to rekompensata za czarny piątek.

PS: do kiedy będzie trwała wyprzedaż?

Opublikowano

I każdy by biegał z nocturnem i cho gathem.

Moim zdaniem te 10+ których nigdy nie było to dobry wybór.

Nawet jeśli to co ;) ja właśnie chce cho'gath legendarną bo lubię tego champ i pewnie tak czy siak w końcu zakupie go.... bo mi się podoba i tyle :D mam jurajskiego na razie mi starczy może zostanę przy nim , bo też mi się podoba.

A co do promocji fajna sprawa tylko ja znowu prze... RP nie dawno :D wiedziałem żeby zostawić ale wiadomo coś nowego fajnego albo wyprzedaż to się kupuje.

I właśnie do kiedy ona jest jeżeli ktoś wie ? Bo jeżeli będzie chociaż do Stycznia to być może coś kupie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano
Opublikowano

Ja radzę, żeby autor tematu nauczył się angielskiego.

January to nie grudzień, to styczeń ośle.

"1) On January 11, the regular Friday sale will be replaced by a Skin Super Sale which will include some skins never before on sale (not Legendaries or other ineligible skins). As usual, three champions will also be on sale."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...